Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Android vs iOS: Ποιες είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ των χρηστών

Android vs iOS: Ποιες είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ των χρηστών 28/01/2016 09:24 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Με το iOS και το Android να τιτλοποιούνται ως τα δύο πιο πολυχρησιμοποιούμενα λειτουργικά συστήματα, τα επόμενα χρόνια σημειώστε, πως θα δούμε τους προγραμματιστές να επενδύουν τον χρόνο τους, στην προσπάθεια δημιουργίας εφαρμογών συμβατών με αυτά.

Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψιν για την ανάπτυξη μίας εφαρμογής, αλλά ο ποιος σημαντικός παράγων που οφείλει κάθε προγραμματιστής να εξετάσει, είναι το κοινό που πρόκειται να απευθυνθεί. Καλό λοιπόν θα ήταν να γνωρίζει ποιες είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ των χρηστών λειτουργικών συστημάτων iOS και Android.

Οι χρήστες iOS είναι ελαφρώς νεότεροι από τους χρήστες Android

Η πρώτη διαφορά μεταξύ των χρηστών iOS και Android είναι πως οι χρήστες του λειτουργικού συστήματος iOS είναι ελαφρώς μικρότεροι σε ηλικία κατά μέσο όρο από τους χρήστες Android.

Σύμφωνα με έρευνα διαπιστώθηκε πως πάνω από το 18% των ιδιοκτητών iPhone ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 18-24 ετών. Εάν δούμε την ίδια ηλικιακή ομάδα στους χρήστες Android θα διαπιστώσουμε πως το ποσοστό αυτό πέφτει στο 16%. (στατιστικά σημαντική διαφορά).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.