ΘΕΜΑ: 5 εφαρμογές που πρέπει να βγάλετε από το Android smartphone

5 εφαρμογές που πρέπει να βγάλετε από το Android smartphone 28/01/2016 09:21 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Έχετε λοιπόν ένα ωραίο, σύγχρονο Android smartphone (ή tablet) και το έχετε «φορτώσει» με όλες τις απαραίτητες για σας εφαρμογές. Όμως έχετε παρατηρήσει κάτι: η μπαταρία του αδειάζει γρήγορα, κάτι που δε δικαιολογείται γιατί έχει αρκετά μεγάλη χωρητικότητα. Τι συμβαίνει; Σας παρουσιάζουμε πιο κάτω πέντε εφαρμογές που έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα ενεργοβόρες και που θα ήταν καλύτερα να τις απεγκαταστήσετε και να τις αντικαταστήσετε με άλλες που δεν αδειάζουν την μπαταρίας σας χωρίς λόγο και αιτία.

1. Facebook

Είναι αλήθεια ότι η εφαρμογή του Facebook σας κρατάει ενήμερους με το τι γίνεται και συνδεδεμένους με τους φίλους και τις γνωριμίες σας, αλλά δυστυχώς, είναι επίσης εξακριβωμένο πια, ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή, για να σας κρατάει συνδεδεμένους, αδειάζει την μπαταρία σας για πλάκα. Δυστυχώς η εφαρμογή Facebook του Android μοιάζει να είναι κακοσχεδιασμένη (λειτουργικά) και απαιτεί πολύ ενέργεια για να λειτουργεί.

Γι’ αυτό, στείλτε την στον κάλαθο των άχρηστων και αντί αυτής φτιάξτε μια συντόμευση της σελίδας του Facebook στον browser που χρησιμοποιείτε. Κάτι τέτοιο θα απελευθερώσει αισθητά τη χρήση της μπαταρίας και θα μπορείτε εξίσου γρήγορα να έχετε πρόσβαση στο Facebook και τις ενημερώσεις του.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.