ΘΕΜΑ: Τι γυρεύει η ...συσκευή στο παζάρι?

Τι γυρεύει η ...συσκευή στο παζάρι? 05/05/2016 10:31 #1

  • Savvas
  • Το Άβαταρ του/της Savvas
  • Εκτός Σύνδεσης
  • New Member
  • Δημοσιεύσεις: 11
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Όσο πληθαίνουν οι χρήστες συσκεών android τόσο φαίνεται να αυξάνονται και οι διαθέσιμες εφαρμογές που απευθύνονται στος android users. Στο τελευταίο τρίμηνο του 2012 ,το τότε Android Market (νυν Play Store) μετρούσε "μόλις" 700.000 εφαρμογές ενώ στα τέλη του 2013 ο αριθμός έφτασε το 1.000.000 . Σήμερα , οι διαθέσιμες εφαρμογές είναι περίπου 1.900.000 !
Παρόλα αυτά , παράλληλα με το Play Store υπάρχουν και άλλα markets που προσφέρουν πληθώρα εφαρμογών και αποδεσμεύουν το χρήστη από την υποχρεωτική χρήση του PlayStore σαν μοναδική πηγή κατεβάσματος...Βέβαια οι κίνδυνοι μετάδοσης ιών , trojan και spyware είναι ελαφρώς αυξημένοι στα υπόλοιπα markets , καθώς οι έλεγχοι δεν θεωρούνται τόσο διεξοδικοί όσο αυτοι της Google. Από την άλλη , ο κίνδυνος είναι το αλάτι στο ψωμί της τεχνολογικής ζωής!

Amazon App StoreΈνα από τα μεγαλύτερα ενναλακτικά markets του Play Store. Σίγουρα αρκετά ασφαλές αφού έρχεται με την υπογραφή της μαμάς Amanzon. Ένα αρκετά ενδιαφέρον feature είναι το Free App of The Day που μας προσφέρει καθημερινά, ένα πληρωμένο application εντελώς δωρεάν!

AptoideΧωρίς να χρειάζεται απαραίτητα εγκατάσταση, το aptoide προσφέρει μια πληθώρα εφαρμογών (λειτουργικών και μη) . Εξαιρετικά χρήσιμο σε android συσκευές που δεν διαθέτουν Play Store.

1Mobile MarketΑκόμα ένα μεγάλο android market με πάνω από 800.000 εφαμογές. Ενδιαφέρον feature το γεγονός πως οι developers μπορούν να ανεβάσουν εδώ τις εφαρμογές τους εντελώς δωρεάν!

MobangoΈνα σχετικά μικρό app-store (περί των 100.000 εφαρμογών) αλλά με την δυνατότητα απευθείας αποστολής εφαρμογών στις συσκευές των χρηστών, με sms ή email

F-DroidΠερισσότερο ένας manager που διαχειρίζεται την αποθήκευση,τις ρυθμίσεις αλλά και αναβαθμίσεις δωρεάν εφαρμογών. Οι περισσότερες εφαρμογές που διατίθενται μέσα από το F-Droid είναι open-source και ad-free!

Φροντίστε να έχετε μπαταρία στα κινητά σας (και στην powerbank σας) και ξεκινήστε το σκάψιμο!
The Linux philosophy is 'Laugh in the face of danger'. Oops. Wrong One. 'Do it yourself'. Yes, that's it.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": leo