Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Inspector...Gadget!

Inspector...Gadget! 28/03/2016 10:25 #1

  • Savvas
  • Το Άβαταρ του/της Savvas
  • Εκτός Σύνδεσης
  • New Member
  • Δημοσιεύσεις: 11
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Πάνε σχεδόν 25 χρόνια από το συνέδριο του 1981 , όπου ένας νεαρός τότε είχε πεί " 640Kilobytes θα πρέπει να είναι αρκετά για όλους". Κάτι περισσότερο από δύο δεκαετίες μετά o Bill Gates δεν θα μπορούσε να είχε φανταστεί την εξέλιξη στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Σήμερα, υπάρχουν συσκευές στην αγορά που ενσωματώνουν 4GB RAM , 8πύρηνους επεξεργαστές και οθόνες ανάλυσης πολύ πάνω από FHD. Κουβαλάμε στις τσέπες μας μηχανήματα που λίγα μόλις χρόνια πίσω θεωρούνταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Παράλληλα με τις συσκευές , αναπτύχθηκαν νέες ανάγκες από τους χρήστες των κινητών , ανάγκες που μπορούν να καλυφθούν πλέον από τα λεγόμενα gadgets .

Απαραίτητο σχεδόν σε κάθε χρήστη που περνάει πολλές ώρες εκτός γραφείου/σπιτιού είναι το powerbank. Ουσιαστικά πρόκειται για μια μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας (προσωπικά σας προτείνω μια μεγαλύτερη των 10000mAh). η οποία είναι ικανή να φορτίσει πλήρως το κινητό σας 2-4 φορές ανάλογα με την χωρητικότητά της.
Για όσους ξεχνάμε τα κλειδιά μας συχνά , υπάρχει το Hone, μια συσκευή που τοποθετείται πάνω στο μπρελόκ μας. Με το πάτημα του κουμπιού Find στο iPhone, η συσκευή ανάβει και αναπαράγει έναν θόρυβο για να μας υποδείξει την τοποθεσία του μπρελόκ!
Τίποτα δε συγκρίνεται με τα καταγάλανα, δροσερά νερά μιας πανέμορφης αμμουδιάς τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού ειδικά αν αυτή συνδυαστεί με υποθαλάσσιο ψάρεμα. Για τους φανατικούς λάτρεις του καμακιού υπάρχει μια συσκευή εν ονόματι Deeper η οποία ανιχνεύει την κίνηση των ψαριών σε απόσταση 50 μέτρων και δείχνει την ακριβή τους θέση στην οθόνη του κινητού !
Πως θα σας φαινόταν αν είχατε στο κινητό σας μια δεύτερη οθόνη που θα σας ενημέρωνε για τις σημαντικότερες πληροφορίες σας? Το PopSlate 2 είναι μια θήκη συμβατή με μοντέλα iPhone (6 και νεώτερα) που ενσωματώνει μια μπαταρία φόρτισης αλλά και μια οθόνη τεχνολογίας E-Ink που αποτυπώνει όλες τις σημαντικές για εσάς πληροφορίες!
Περιμένω να ακούσω και τις δικέ σας προτάσεις!
The Linux philosophy is 'Laugh in the face of danger'. Oops. Wrong One. 'Do it yourself'. Yes, that's it.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.