Η εταιρεία μας

Η εταιρεία ired electronics δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής κινητών τηλεφώνων - smartphones και ηλεκτρονικών υπολογιστών από το 2010. Τα καταστήματα ired είναι πλέον από τα μεγαλύτερα επισκευαστικά κέντρα που έχουν καταξιωθεί στην συνείδηση των καταναλωτών, ιδιαίτερα τα τελευταία 4 χρόνια, τόσο για την ποιότητα όσο και για την ταχύτητα στις επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών.

Εταιρικό προφίλ

Σύγχρονες υποδομές εξυπηρέτησης πελατών

Όλα τα καταστήματα ired διαθέτουν μοντέρνο και φιλικό σχεδιασμό, και χωρίζονται σε δυο μέρη. Α) Την αίθουσα υποδοχής / αναμονής πελατών και έκθεσης προϊόντων και Β) το εργαστήριο επισκευών.

  • Χώρος υποδοχής: Η αίθουσα υποδοχής είναι ειδικά διαμορφωμένη, ώστε να εκτίθενται όλα τα προϊόντα και τα αξεσουάρ στον πελάτη που εισέρχεται μέσα στο κατάστημα.
  • Εργαστήρια επισκευών: Τα εργαστήρια ired είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα εργαλεία, αντιστατικούς πάγκους εργασίας με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και διαθέτουν ένα έμπειρο και ικανό τεχνικό προσωπικό, αποτελούμενο από πτυχιούχους ηλεκτρονικούς και εξειδικευμένους τεχνικούς.
  • Προϊόντα και Αξεσουάρ: Ο πελάτης κατά τη διάρκεια που εξυπηρετείται (διαδικασία επισκευής), έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε μια μεγάλη συλλογή προϊόντων, από θήκες και αξεσουάρ για την αγαπημένη του συσκευή.
  • Τεχνική Υποστήριξη: Εκτός απτό την άμεση τηλεφωνική υποστήριξη, παρέχουμε online εξυπηρέτηση μέσα από το Live Chat της ιστοσελίδας μας. Ο χρήστης μπορεί να συνομιλήσει απευθείας με έναν απτό τους τεχνικούς μας, χωρίς καμία χρέωση, ώστε να λύσει οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα έχει με τη συσκευή του.

Ο τελικός στόχος της ired electronics είναι ο πελάτης να εξέλθει ικανοποιημένος από την συνολική του εμπειρία, μέσα από το ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον στο κατάστημα μας και κυρίως από το αποτέλεσμα της επισκευής που χρειάσθηκε, σε συνάρτηση πάντα με ένα λογικό κόστος.

Προηγμένες υπηρεσίες επισκευών σε
iPhone, iPad, iMac και Macbook

Σε όλα τα υπερσύγχρονα καταστήματά μας, αναλαμβάνουμε την επισκευή σε iPhone, iPad, iMac και Macbook όπως επίσης και σε άλλα Smartphones, Tablets και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με την ιδια αξιοπιστία, αμεσότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας (διπλωματούχοι ηλεκτρονικοί) καταρτίζονται και εκπαιδεύονται διαρκώς στις νέες τεχνολογίες για να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε τεχνολογική πρόκληση που θα προκύψει.

Σε κάθε επισκευή χρησιμοποιούμε επιλεγμένα ανταλλακτικά, άριστης ποιότητας και υψηλής αντοχής ώστε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας. Σε συνδυασμό με τις σύγχρονες υποδομές μας, είμαστε σε θέση να αντεπεξέλθουμε και στις πιο δύσκολες και περίπλοκες βλάβες, όπως για παράδειγμα την επισκευή ενός βρεγμένου iPhone.

Εστιάζουμε κυρίως στην ποιότητα της εργασίας μας και στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Επιπροσθέτως, παρέχουμε την δυνατότητα δωρεάν αποστολής και παραλαβής για iPhone, iPad και άλλων Smartphones και Tablets, μέσω εταιρείας courier, για την καλύτερη και απροβλημάτιστη εξυπηρέτηση των πελατών που βρίσκονται εκτός Αττικής (Πανελλαδική Κάλυψη).

Προηγμένες υπηρεσίες επισκευών σε iPhone, iPad, iMac και Macbook

Άμεση Τεχνική Υποστήριξη

Η αρχή μας είναι μια και είναι απλή: Θέλουμε να εξυπηρετούμε όσους μας επιλέγουν, όπως ακριβώς θα θέλαμε να μας εξυπηρετήσουν, εάν ήμασταν στην θέση τους.

Θεωρούμε βασικό μας πλεονέκτημά τη στρατηγική της επιτυχημένης επικοινωνιακής πολιτικής που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με το κοινό μας μέσα από την ιστοσελίδα μας (www.ired.gr), όπου ο καθένας μπορεί να λάβει άμεση τεχνική υποστήριξη μέσω Live Chat.

Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω, μαζί με τις αρχές και την πολιτική που έχουμε χαράξει, μας επιτρέπουν να παρέχουμε μία άρτια τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Διαδικτυακή παρουσία

τεχνολογικό BlogΔιαθέτουμε ένα απο τα μεγαλύτερα τεχνολογικά Blog στην Ελλάδα!

www.ired.gr/blog

Στόχος της ιστοσελίδας της ired electronics, πέραν από την ενημέρωση για τις υπηρεσίες επισκευής που παρέχει, είναι κυρίως η συνεχή και αδιάλειπτη επαφή με τους χρήστες του internet. Για να επιτευχθεί αυτό έχουμε αναπτύξει μια επιτυχημένη ενότητα blog όπου σε συνεργασία με όλα τα ενεργά κοινωνικά profiles που διαθέτουμε (Facebook, YouTube, Google+, Twitter και Pinterest) προωθούμε καθημερινά μοναδικό περιεχόμενο που ενδιαφέρει απόλυτα τους χρήστες, με μεγάλη απήχηση από τους χρήστες iOS και MacOS.

Μέσα από το ired Blog μπορεί κάποιος να βρει οδηγίες χρήσης iOS και MacOS, συμβουλές και κόλπα, βοηθήματα, video tutorials και όλα τα νέα με τις τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από το iPhone και την τεχνολογία γενικότερα.

Επιθυμία μας είναι η συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη. Σε αυτά τα πλαίσια, η ομάδα του ired.gr, επιμελείται το blog με συνεχή, καθημερινή ενημέρωση για τις αγαπημένες συσκευές του αγοραστικού κοινού, παρουσιάζοντας εφαρμογές (reviews), tips & tricks και καλύπτοντας παράλληλα κάθε τι νέο και ενδιαφέρον από τον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη.

Θέλουμε να γίνουμε η καθημερινή πηγή ενημέρωσης του κοινού μας. Για αυτό τον λόγο το εμπλουτίζουμε συνεχώς με νέα θεματολογία την οποία και προωθούμε στα μέσα, πάντα με γνώμονα την πληρέστερη και πιο αξιόπιστη ενημέρωσή του κοινού.

Με βάσει όλα τα παραπάνω έχουμε καταφέρει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να εξελίξουμε ένα απλό blog στον απόλυτο οδηγό χρήσης smartphone δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα προϊόντα της Apple.