Κατεβάστε δωρεάν μουσική στο iPhone με το Musify

Κατεβάστε δωρεάν μουσική στο iPhone  με το Musify
ired.gr

Κατεβάστε δωρεάν μουσική στο iPhone και ακούστε την off-line

Update: 19/03/2016

Δυστυχώς η Apple έχει αφαιρέσει το Musify από το App Store όπως συμβαίνει συνήθως με παρόμοιες εφαρμογές αυτού του τύπου. Αναζητήσαμε για μία εύκολη λύση που θα είναι διαθέσιμη για πάντα. Η καλύτερη και πιο σίγουρη επιλογή είναι το Google Play Music που μας επιτρέπει να κάνουμε stream και να κατεβάσουμε 50.000 δικά μας τραγούδια Mp3. Ετοιμάσαμε για εσάς έναν οδηγό με όλα τα απαραίτητα βήματα για να αποκτήσετε δωρεάν μουσική σε όλες τις συσκευές σας.

Πατήστε εδώ για να βάλετε 50.000 τραγούδια δωρεάν στο iPhone.

Μία από τις πιο βασικές λειτουργίες του iPhone είναι η δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής. Πολλοί χρήστες όμως δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το iTunes, για να περάσουν τραγούδια στο iPhone και χρειάζονται έναν τρόπο για να κατεβάσουν δωρεάν μουσική.

Στο App Store υπάρχουν αρκετές εφαρμογές διαθέσιμες, οι οποίες υπόσχονται να κατεβάσουν δωρεάν μουσική στην συσκευή σας.

Μία μικρή δοκιμή των πιο δημοφιλών εφαρμογών, απέδειξε ότι οι περισσότερες, όχι μόνο δεν μπορούν να κατεβάσουν μουσική στην συσκευή, αλλά έχουν περιορισμένη βιβλιοθήκη τραγουδιών ή είναι γεμάτες διαφημίσεις, που κάνουν την χρήση της εφαρμογής αδύνατη.

Όμως βρήκαμε μία εφαρμογή η οποία κάνει αυτό που υπόσχεται.

Αν θέλετε κατέβασμα τραγουδιών δωρεάν στο iPhone, τότε ρίξτε μια ματιά στο Musify.

Σε όλους αρέσει η μουσική! Όμως αυτό που μας αρέσει περισσότερο είναι όταν η μουσική είναι δωρεάν. Αυτή είναι και η υπόσχεση πίσω από το Musify. To app υπόσχεται να προσφέρει δωρεάν μουσική στο iPhone από δημοφιλείς καλλιτέχνες και να την αναπαράγει ακόμη και όταν η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη σε κάποιο δίκτυο.

Τα βασικά

download free iphone music 01

Το Musify είναι σχετικά απλό στη λειτουργία του. Το ατού του είναι ότι υπάρχει πρόσβαση στα τραγούδια και όταν βρίσκεστε offline, ώστε να τα ακούτε χωρίς να χρειάζεστε σύνδεση στο internet. Το app προσφέρεται δωρεάν στο App Store. Οπότε, δωρεάν εφαρμογή και δωρεάν τραγούδια στο iPhone, χωρίς internet, χωρίς Wi-Fi, offline.

Αρχικά, θεώρησα αρκετά παράξενη την ύπαρξη μιας τέτοιου είδους εφαρμογής στο App Store αφού θεώρησα ότι τα τραγούδια δεν προέρχονται από επίσημες πηγές και πιθανότατα το περιεχόμενο αντλείται από YouTube rips ή MP4 uploads. Όμως, στη επίσημη σελίδα του κατασκευαστή, αναφέρεται ότι το app επιτρέπει το κατέβασμα τραγουδιών με απόλυτα νόμιμο τρόπο αφού χρησιμοποιεί το API του SoundCloud και σέβεται την πολιτική τους.

Πώς λειτουργεί

download free iphone music 02

Η μουσική βιβλιοθήκη είναι εκτεταμένη και μάλιστα υπάρχουν charts διαφόρων χωρών για να μας δώσουν ιδέες. Διαφορετικά, μπορείτε να αναζητήσετε το τραγούδι της προτίμησής σας στην εύρεση. Επιλέξτε να καταχωρήσετε κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι ή το όνομα ενός καλλιτέχνη ή άλμπουμ. Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι πατήσετε πάνω στο τραγούδι που σας ενδιαφέρει, για να ξεκινήσει η λήψη.

Δίπλα στους περισσότερους τίτλους των τραγουδιών εμφανίζονται και οι φωτογραφίες των άλμπουμ, γεγονός που διευκολύνει την επιλογή. Υπάρχει, επίσης, χρονοδιακόπτης ύπνου και ένας συμβατικός player με όλα τα βασικά buttons.

Επίσης, το app υποστηρίζει background playback, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να βγείτε από την εφαρμογή και η μουσική να ακούγεται στο υπόβαθρο αλλά ακόμη και να κλειδώσετε τη συσκευή σας ενώ αναπαράγεται ο ήχος.

Αν θέλετε, μπορείτε, επίσης, να δημιουργήσετε δικά σας playlists και να διαχειριστείτε τα τραγούδια όπως επιθυμείτε.

Τι να προσέξετε

Το app έχει ένα ιστορικό bugs και σφαλμάτων, όμως τα συνεχή updates φαίνεται να λύνουν τα προβλήματα. Η πιο πρόσφατη ενημέρωση έγινε τον Μάρτιο του 2016. Παρ’ όλα αυτά, κάποια τραγούδια, παρόλο που εμφανίζονται, δεν είναι διαθέσιμα για download, αφού ζητείται επιπρόσθετη άδεια. Υπάρχει, όμως, περίπτωση να βρείτε το ίδιο τραγούδι, δωρεάν, σε άλλη version, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στη λήψη. Πολύ σημαντικό, επίσης, είναι να γνωρίζετε ότι τα τραγούδια που θα κατεβάσετε δεν θα εμφανίζονται πουθενά αλλού εκτός από το ίδιο το Musify. Δηλαδή δεν θα μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στο iTunes ή στη Μουσική σας. Η αναπαραγωγή των τραγουδιών θα γίνεται μόνο μέσω του Musify, τόσο σε online, όσο και σε offline mode.

Συμπεράσματα

Για δωρεάν μουσική εφαρμογή, το Musify είναι πολύ καλό. Ωστόσο, δεν είναι τέλειο. Η ποιότητα του ήχου είναι αξιοπρεπής και η ποικιλία των επιλογών αρκετά μεγάλη. Το καλύτερο φυσικά είναι το γεγονός ότι υπάρχει πρόσβαση στα τραγούδια ακόμη και όταν δεν υπάρχει σύνδεση στο internet, κάτι που οποιαδήποτε άλλη streaming εφαρμογή δεν παρέχει δωρεάν.

Συστυχώς η Apple έβγαλε την εφαρμογή από το App Store και ο παρακάτω σύνδεσμος δεν οδηγεί πουθενά.
Θα σας προσφέρουμε σύντομα άλλη λύση.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Musify για συσκευές με iOS 8.0 ή μεταγενέστερο εδώ

 

*Update 15/03/2016: Κατεβάστε το Musify τώρα που είναι διαθέσιμο στο App Store. Αυτές οι εφαρμογές συνήθως δεν μένουν για πολύ καιρό στο App Store.
Η προηγούμενη εφαρμογή που είχαμε δοκιμάσει και είχαμε προτείνει (όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω), δυστυχώς έχει αφαιρεθεί από το App Store:

Free Music Downloader and Player

By VU MANH HUNG

Η εφαρμογή αυτή διατίθεται δωρεάν στο App Store για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Δυστυχώς δεν βρήκαμε επίσημη ενημέρωση για την διάρκεια αυτής της προσφοράς.

Οπότε κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone και αρχίστε να κατεβάζετε δωρεάν μουσική, όσο προλαβαίνετε.

Διαβάστε τις οδηγίες μας και δείτε πως λειτουργεί η εφαρμογή στην επόμενη σελίδα:

Πως να κατεβάσετε δωρεάν μουσική στο iPhone, με την εφαρμογή InstaMusic - Free Music Downloader and Player

Ο δημιουργός της εφαρμογή υπόσχεται ότι θα μπορέσουμε να κατεβάσουμε δωρεάν μουσική και έπειτα να την ακούσουμε χωρίς να είμαστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Αν θέλετε να μάθετε πως να χρησιμοποιήστε την εφαρμογή, διαβάστε τις οδηγίες ή δείτε το βίντεο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Οδηγίες χρήσης

1 Κάναμε αναζήτηση στο App Store και βρήκαμε την εφαρμογή

Free Music Downloader and Player

By VU MANH HUNG

Κατεβάστε δωρεάν μουσική 01

2 Στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής θα βρούμε:

  • Music Library Συλλογή τραγουδιών περασμένων μέσω Tunes
  • My Songs Συλλογή τραγουδιών downloaded από την εφαρμογή

Κατεβάστε δωρεάν μουσική 02

3 Πατάμε στο "+" (στο τέλος της λέξης My Songs)

Eπιλέγουμε Sound Cloud

Κατεβάστε δωρεάν μουσική 03

4 Κάνουμε αναζήτηση του τραγουδιού, που μας ενδιαφέρει και πατάμε στο συννεφάκι δεξιά.

Κατεβάστε δωρεάν μουσική 04

5 Το τραγούδι κατεβαίνει αυτόματα και το βρίσκουμε στο My Songs.

Κατεβάστε δωρεάν μουσική 05

Τα τραγούδια με το πράσινο κυκλάκι έχουν ήδη κατέβει στην συλλογή μας. Ενώ αυτά τα οποία κατεβαίνουν έχουν γρι κύκλο, ο οποίος σιγά -σιγά πρασινίζει, όσο κατεβαίνει το αρχείο μουσικής.

6 Όταν ολοκληρωθεί το κατέβασμα μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια, ακόμη και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Κατεβάστε δωρεάν μουσική 06

Η εφαρμογή αυτή δεν έχει μέσα διαφημίσεις, ούτε αγορές εντός εφαρμογής. Το μόνο ενοχλητικό στοιχείο είναι ένα pop-up, που μας παροτρύνει να αξιολογήσουμε την εφαρμογή.

Τέλος το μοναδικό αρνητικό χαρακτηριστικό που παρατηρήσαμε είναι η ταχύτητα του download. Μας πήρε 3-5 λεπτά για να κατεβάσουμε ένα τραγούδι.

Κατεβάστε και δοκιμάστε την εφαρμογή τώρα που είναι δωρεάν!

Πείτε μας την άποψη σας και εάν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη εφαρμογή, η οποία ίσως λειτουργεί καλύτερα, γράψτε μας την πρόταση σας στα σχόλια.

Μπορείτε να δείτε τις οδηγίες χρήσης και μία σύντομη επίδειξη της εφαρμογής σε iPhone 5s:

από jericho

Δείτε περισσότερα: