Απόκτησε Δωρεάν το Word για iPhone!

Απόκτησε Δωρεάν το Word για iPhone!
ired.gr

Εάν έχετε iPhοne και περιμένατε την έκδοση του Microsoft Office, η Microsoft σήμερα ανακοίνωσε την νέα έκδοση των τριών χρήσιμων εφαρμογών Word, Excel και PowerPoint. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε αρχεία MS Office δωρεάν.

Με την κυκλοφορία των iPhone 6 και iPhone 6 plus, πλέον οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν περισσότερες εργασίες στην μεγαλύτερη οθόνη. Οι νέες εφαρμογές προσφέρουν περισσότερα εργαλεία, για την ευκολότερη δημιουργία και επεξεργασία εγγράφων.

Οι νέες εφαρμογές γραφείου είναι παρόμοιες με τις εφαρμογές για iPad, οι οποίες κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο. Όμως οι νέες εφαρμογές έχουν βελτιστοποιηθεί για την λειτουργία σε portrait mode. Τώρα οι χρήστες μπορούν να κάνουν περισσότερες εργασίες από την συσκευή τους.

Μία από τις πιο σημαντικές προσθήκες είναι η δυνατότητα επεξεργασίας, δημιουργίας και αποθήκευσης αρχείων απευθείας από το Dropbox.

Η συνεργασία της Microsoft με την δημοφιλή εταιρία cloud storage, ενδέχεται να επηρεάσει θετικά τους χρήστες του MS Office.

ired-iphone-word-01

Για να κάνετε δημιουργία και επεξεργασία εγγράφου θα πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό Microsoft. Ένας λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με κατάληξη @outlook.com ή @hotmail.com είναι αρκετός.

ired-iphone-word-02

Ακόμη μπορείτε να εκτυπώσετε ένα αρχείο άμεσα από το iPhone, ή γράψετε ένα κείμενο χρησιμοποιώντας φωνητική πληκτρολόγηση

ired-iphone-word-03 

Δοκιμάστε τις νέες εφαρμογές και πείτε μας την άποψη σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για το νέο iOS 8 πατήστε εδώ.

από jericho

Δείτε περισσότερα: