iOS 8 - Νέες λειτουργίες στο Safari

iOS 8 - Νέες λειτουργίες στο Safari
ired.gr

iOS 8 - Νέες λειτουργίες στο Safari

Η πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται ακόμα πιο σταθερή με το νέο Safari στο iOS 8. Ακόμη υπάρχουν νέες λειτουργίες, οι οποίες θα σας φανούν χρήσιμες. Το Safari είναι απαραίτητο για την πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθώς είναι ενσωματωμένο με τα iOS και λειτουργεί άψογα.

Μπορείτε να ανοίξετε τις πρόσφατα κλεισμένες καρτέλες

Μπορεί να συμβεί στον καθένα, να κλείσει κατά λάθος μία καρτέλα στο Safari. Η εφαρμογή του iPad υποστήριζε το άνοιγμα πρόσφατα κλεισμένων καρτελών, από προηγούμενα iOS. Τώρα η δυνατότητα αυτή υπάρχει και στο iPhone. Επιλέξτε το κουμπί των καρτελών και κρατήστε πατημένο το "+". Θα σας εμφανιστούν οι πρόσφατα κλεισμένες καρτέλες και μπορείτε να ανοίξετε αυτές που κλείσατε κατά λάθος.

Ανοίξτε την σελίδα με μορφοποίηση για υπολογιστή

Πολλές από τις ιστοσελίδες που επισκεπτόμαστε με το iPhone ή το iPad, έχουν διαφορετική μορφοποίηση και μερικές φορές περιεχόμενο από την έκδοση για υπολογιστές. Οπότε μία ιστοσελίδα μπορεί να είναι διαφορετική στον υπολογιστή από ότι στην συσκευή σας. Εάν θέλετε να δείτε την έκδοση για υπολογιστή από το iDevice σας, τώρα μπορείτε.

Επιλέξτε την γραμμή διευθύνσεως. Θα σας εμφανιστεί η καρτέλα με τις αγαπημένες σας σελίδες. Τραβώντας το παραθυράκι αυτό προς τα κάτω, θα σας εμφανιστούν δύο επιπλέον επιλογές. "Προσθήκη στα αγαπημένα" και "Ιστότοπος για υπολογιστές".

Κάντε αναζητήσεις με το DuckDuckGo

Οι αναζητήσεις στο Safari είναι ρυθμισμένες αυτόματα να γίνονται μέσω του Google. Αλλά εάν θέλετε να αλλάξετε την μηχανή αναζήτησης μπορείτε να το κάνετε από τις ρυθμίσεις. Ανάμεσα στις επιλογές σας είναι το Yahoo, το Bing και τώρα το DuckDuckGo.

Το DuckDuckGo δεν κρατάει πληροφορίες από τις αναζητήσεις των χρηστών του και υποστηρίζει ότι δεν γίνεται καταγραφή της τοποθεσίας του χρήστη.

Αν θέλετε να κάνετε το DuckDuckGo προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης θα χρειαστεί να πάτε στις Ρυθμίσεις>Safari>Μηχανή Αναζήτησης και να το επιλέξετε.

Για περισσότερες οδηγίες και συμβουλές μπορείτε να διαβάσετε τον ολοκληρωμένο οδηγό μας: Ο απόλυτος οδηγός iOS 8

από jericho

Δείτε περισσότερα: