Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iOS 8 - Mail - Πιο εύχρηστο με νέες λειτουργίες!

iOS 8 - Mail - Πιο εύχρηστο με νέες λειτουργίες!
ired.gr

iOS 8 - Mail - Πιο εύχρηστο με νέες λειτουργίες!

Υπάρχουν αμέτρητες εφαρμογές στο App store οι οποίες μπορούν να αναλάβουν την διαχείριση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Το Mail της Apple όμως έρχεται μαζί με το iOS και υποστηρίζει πολλαπλούς λογαριασμούς e-mail. Ακόμη με το iOS 8 έχουν υπάρξει μερικές προσθήκες στις λειτουργίες της εφαρμογής.

Εύκολη διαχείριση ταχυδρομείου με χειρονομίες

Έχουμε συνηθίσει την δυνατότητα να διαγράφουμε τα μηνύματα του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου με σάρωση από τα δεξιά προς τα αριστερά. Τώρα μπορούμε με σάρωση από τα δεξιά προς τα αριστερά να σημειώσουμε ένα email ως μη αναγνωσμένο. Σαρώνοντας από τα δεξιά προς τα αριστερά θα σας εμφανιστούν τρεις επιλογές, Λοιπά, Σημαία, Κάδος.

Οι επιλογές αυτές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την υπηρεσία email που χρησιμοποιείτε. Στο Outlook εμφανίζει τις παραπάνω επιλογές, ενώ στο Gmail εμφανίζονται οι επιλογές Λοιπά, Σημαία και Φύλαξη.

Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των χειρονομιών από τις ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις>Mail, επαφές, ημερολόγια>Επιλογές σάρωσης

Ελαχιστοποίηση του παράθυρου νέου μηνύματος

Πόσο ενοχλητικό είναι ενώ γράφεις ένα καινούργιο email, κάποια στιγμή να αντιληφθείς ότι σου χρειάζεται μία πληροφορία από ένα άλλο email. Χρειάζεται να αποθηκεύσεις το νέο email στο πρόχειρο. Στην συνέχεια αφού βρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, μπορείς να ψάξεις για το ημιτελές email σου στο Πρόχειρο και να συνεχίσεις.

Εάν έχεις iOS 8, δεν θα σου συμβεί ποτέ ξανά. Ενώ γράφεις καινούργιο μήνυμα, μπορείς να τραβήξεις την ένδειξη "νέο μήνυμα" προς τα κάτω. Το νέο μήνυμα θα ελαχιστοποιηθεί και μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις επιλέγοντας το, στην κάτω πλευρά της οθόνης.

Ειδοποιήσεις για σημαντικά email

Στις προηγούμενες εκδόσεις iOS, εάν θέλατε να ειδοποιηθείτε για ένα σημαντικό email έπρεπε να έχετε προσθέσει τον αποστολέα στην λίστα VIP. Τώρα δεν απαιτείται πια αυτό. Μπορείτε πατώντας στο "Θέμα" ενός οποιουδήποτε μηνύματος να επιλέξετε το καμπανάκι που εμφανίζεται. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείται η λήψη γνωστοποιήσεων όταν λάβετε απάντηση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές διαβάστε τον ολοκληρωμένο οδηγό μας:

iOS 8 - Ο απόλυτος οδηγός

από jericho

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status