Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iOS 8 - Νέες λειτουργίες της κάμερας

iOS 8 - Νέες λειτουργίες της κάμερας
ired.gr

iOS 8 - Νέες λειτουργίες της κάμερας

Η αναβάθμιση σε iOS 8 συμπεριλαμβάνει σημαντικές νέες λειτουργίες της κάμερας σας. Αμέσως μετά την εγκατάσταση του iOS * θα δείτε ότι η κάμερα σας έχει μάθει νέα κόλπα.

Όλες οι μεγάλες αναβαθμίσεις του iOS προσφέρουν παραδοσιακά αλλαγές στην κάμερα. Με τα iOs 8 απολαμβάνουμε τέσσερις νέες λειτουργίες, χωρίς να υπολογίζουμε τις επιπλέον λειτουργίες των iPhone 6 και iPhone 6 plus.

Αυξημένος έλεγχος της έκθεσης (φωτεινότητα)

Τώρα ο έλεγχος της έκθεσης των φωτογραφιών σας είναι ακόμη πιο εύκολος. Αφού πατήσετε στην οθόνη για να εστιάσει η κάμερα, εμφανίζεται ένας ήλιος δίπλα στο τετραγωνάκι. Τραβώντας το δάχτυλο προς τα πάνω, κάνουμε την λήψη πιο φωτεινή. Αντίθετα εάν τραβήξουμε τον ήλιο προς τα κάτω, η λήψη γίνεται πιο σκοτεινή.

Ετοιμαστείτε για αμέτρητα Timelapse

Το Timelapse είναι ένα υψηλής ταχύτητας βίντεο. Με αυτό μπορούμε να έχουμε πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στα iOS 8 η Apple έχει ενσωματώσει την λειτουργία αυτή. Aπλά αλλάξτε τον τρόπο λειτουργίας στην κάμερα σέρνοντας από αριστερά στα δεξιά μέχρι να σας εμφανιστεί το Timelapse.

Συμβουλή: Τοποθετήστε την συσκευή σας σε ένα σταθερό σημείο, με την κάμερα να εστιάζει στην λήψη σας. Πατήστε το κουμπί εγγραφής και η κάμερα θα αρχίσει να συλλέγει φωτογραφίες ανά αυτόματα διαστήματα. Πατήστε ξανά το κόκκινο κουμπί και δείτε την λήψη σας.

Χρονοδιακόπτης

Ο χρονοδιακόπτης υπάρχει εδώ και καιρό στις διάφορες εφαρμογές κάμερας για iOS. Η Apple αποφάσισε να προσθέσει την λειτουργία αυτή στην κάμερα του iOS 8. Τώρα όταν βρίσκεστε στην λήψη φωτογραφίας ή στην επιλογή τετράγωνο, εμφανίζεται στην κορυφή της οθόνης ένα εικονίδιο χρονοδιακόπτη. Πατώντας μπορείτε να επιλέξετε λήψη σε 3 ή 10 δευτερόλεπτα.

Αυτόματο HDR

Στα προηγούμενα iOS μπορούσαμε είχαμε την επιλογή on ή off του HDR. Τώρα αυτό εμφανίζεται στην κορυφή της οθόνης και έχει μία τρίτη επιλογή "Auto". Επιλέγοντας την, η συσκευή θα αποφασίζει από μόνη της πότε χρειάζεται να ενεργοποιηθεί και πότε όχι.

Για περισσότερες συμβουλές και οδηγίες διαβάστε το: iOS 8 - Ο απόλυτος οδηγός

από jericho

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status