Πώς να βάλετε τραγούδια στο iPhone σας, χωρίς iTunes, χωρίς jailbreak!

Πώς να βάλετε τραγούδια στο iPhone σας, χωρίς iTunes, χωρίς jailbreak!
ired.gr

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να βάλουμε μουσική ή βίντεο στο iPhone μας. Αλλά εάν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το iTunes ή να κάνετε jailbreak στην συσκευή σας, υπάρχει λύση!

Με το CopyTrans μπορείτε να περάσετε αρχεία σε όλες τις συσκευές της Apple: iPhone, iPad, iPod, μέσα από τον υπολογιστή σας.

CopyTrans Manager Free

Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα και απλά με drag and drop μουσική και βίντεο, από τον υπολογιστή αμέσως στο iPhone, iPod ή iPad.

Μέσω του προγράμματος μπορείτε ακόμη να αλλάξετε τους τίτλους των άλμπουμ, των τραγουδιών και το είδος genre. Ακόμη έχετε πρόσβαση σε meta-data όπως η βαθμολογία του τραγουδιού και οι στίχοι του. Το πρόγραμμα μπορεί να κάνει ακόμη και back up στην συσκευή σας. Ακόμη για όσους δεν έχουν τα απαιτούμενα Drivers για την αναγνώριση του iPhone σας από τον υπολογιστή σας, υπάρχει το δωρεάν πρόγραμμα CopyTrans Drivers Installer.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη. Γίνετε σε 5 μόλις λεπτά.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο μόνο για Windows. Υποστηρίζονται όλες οι φορητές συσκευές της Apple.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα από την επίσημη σελίδα:

https://www.copytrans.net/

 

Πατήστε στο Download. H σελίδα σας εμφανίζει έναν σύνδεσμο στην οθόνη ενός laptop. Πατήστε εκεί και η εφαρμογή θα κατέβει άμεσα. Το μέγεθος της εφαρμογής, είναι μόλις 6 ΜΒ!

Μόλις ολοκληρωθεί το download ανοίξτε το πρόγραμμα. Θα σας εμφανιστεί το επόμενο παράθυρο. Πατήστε «Εκτέλεση».

Αποδεχτείτε τους όρους χρήσης και πατήστε “Install”.

Θα χρειαστεί να γίνει έλεγχος της σύνδεσης σας στο διαδίκτυο. Πατήστε “Test connection”.

Η εγκατάσταση ολοκληρώνεται και θα σας εμφανιστεί η λίστα με τα διαθέσιμα προγράμματα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το CopyTrans Manager. Πατήστε στο εικονίδιο.

Το CopyTrans Manager θα ανοίξει και θα μπορέσετε να ξεκινήσετε την μεταφορά αρχείων μόλις συνδέσετε το iPhone σας.

Ο υπολογιστής σας δεν αναγνωρίζει το iPhone;

Εάν η συσκευή σας δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή σας μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή CopyTrans Drivers Installer.

Πατήστε εδώ

Για τα Screenshot χρησιμοποιήθηκε η εφαρμογή Screenshot Captor, είναι πρακτική και αποτελεσματική. Θα φανεί πολύ χρήσιμη σε όσους χρειάζεται να κάνουν συχνά Screenshot.

από jericho

Δείτε περισσότερα: