Η εγγυημένη υποστήριξη λογισμικού της Apple κατατάσσει το iPhone 15 Pro Max πίσω από τα Pixel 8 και Galaxy S24.

Η εγγυημένη υποστήριξη λογισμικού της Apple  κατατάσσει το iPhone 15 Pro Max πίσω από τα Pixel 8 και Galaxy S24.
ired.gr

Τον περασμένο φθινόπωρο, η Google ενθουσίασε τους καταναλωτές με την ανακοίνωση των Pixel 8 και Pixel 8 Pro, προσφέροντας μια εντυπωσιακή επταετή υποστήριξη λογισμικού. Ακόμα πιο απροσδόκητο ήταν το γεγονός ότι αυτή η εγγύηση επεκτάθηκε και στο πρόσφατα αποκαλυφθέν Pixel 8a.

Αμέσως μετά, η Samsung ακολούθησε τη στρατηγική της Google με τη σειρά Galaxy S24, καθιστώντας σιωπηλά τα Android smartphones πιο ελκυστικά για όσους αναζητούν μακροχρόνια υποστήριξη.

Στη συνέχεια, η Apple επιβεβαίωσε επισήμως την περίοδο υποστήριξης για τη νέα σειρά iPhone 15. Δυστυχώς, αυτή η περίοδος υποστήριξης δεν συγκρίνεται με τις προσφορές της Google και της Samsung.

Διαβάστε επίσης: Apple: Ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το WWDC 2024 – Πότε θα παρουσιαστεί το iOS 18

Ο Mishaal Rahman του Android Authority ανακάλυψε ότι η Apple δημοσίευσε πρόσφατα ένα νέο έγγραφο στον ιστότοπό της, συμμορφούμενη με την Υποδομή Ασφάλειας Προϊόντων και Τηλεπικοινωνιών του Ηνωμένου Βασιλείου (PSTI).

Αυτή η πρωτοβουλία αναγκάζει τις εταιρείες που πωλούν διαδικτυακά συνδεδεμένες συσκευές να καθορίζουν σαφώς τις πολιτικές ασφάλειας και υποστήριξής τους. Το iPhone περιλαμβάνεται σε αυτήν την κατηγορία.

Για πρώτη φορά, η Apple προσδιόρισε επισήμως τη διάρκεια της υποστήριξης λογισμικού για τα προϊόντα της. Για τη σειρά iPhone 15, αυτή η περίοδος είναι πέντε χρόνια από την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Διαβάστε επίσης: Η Samsung διακόπτει τις ενημερώσεις για συγκεκριμένα μοντέλα της.