Apple: Ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το WWDC 2024 – Πότε θα παρουσιαστεί το iOS 18

Apple: Ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το WWDC 2024 – Πότε θα παρουσιαστεί το iOS 18
ired.gr

Βρισκόμαστε πλέον περίπου δύο εβδομάδες μακριά από την παρουσίαση των νέων λειτουργικών συστημάτων της Apple, με την εταιρεία να αποκαλύπτει τώρα κάποιες λεπτομέρειες για το επερχόμενο WWDC 2024.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Apple, σχεδόν ολόκληρη η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στην τεχνητή νοημοσύνη (AI), η οποία θα έχει κυρίαρχο ρόλο στο iOS 18, σύμφωνα με πρόσφατες φήμες.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουνίου και στο Keynote θα αποκαλυφθούν τα iOS 18, iPadOS 18, macOS 15, watchOS 15 και visionOS 2, για τα iPhone, iPad, Mac, Apple Watch και Apple Vision Pro.

Διαβάστε επίσης: iOS 18: 10 νέες λειτουργίες AI που θα έρθουν στα iphone

Παράλληλα με την ανακοίνωση των μεγάλων ενημερώσεων, η Apple θα ανακοινώσει πότε ακριβώς θα μπορούν οι προγραμματιστές παγκοσμίως να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία, ώστε να προετοιμάσουν τις εφαρμογές τους.

Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του Apple.com, του καναλιού της Apple στο YouTube, αλλά και μέσω του Apple TV στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας εκείνης, οι προγραμματιστές θα έχουν συναντήσεις με τους ειδικούς της Apple για να μάθουν λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά των iOS 18, iPadOS 18, macOS 15, watchOS 15 και visionOS 2.

Διαβάστε επίσης: iPhone 16: Η Apple σκέφτεται να αντικαταστήσει όλα τα κουμπιά της συσκευής