iPhone 16 Pro: Θα εξοπλιστεί με νέες κάμερες ανάλυσης 48MP

iPhone 16 Pro: Θα εξοπλιστεί με νέες κάμερες ανάλυσης 48MP
ired.gr

Το iPhone 16 Pro φαίνεται να έρχεται με σημαντικές αναβαθμίσεις στις κάμερες του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η συσκευή θα διαθέτει δύο νέες κάμερες που θα βελτιώσουν δραματικά την απόδοση της φωτογραφίας και της βιντεοσκόπησης.

Πρώτον, η κύρια κάμερα του iPhone 16 Pro αναμένεται να χρησιμοποιεί έναν νέο αισθητήρα από τη Sony με διπλάσια ευαισθησία στο χαμηλό φως. Αυτό σημαίνει καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με λιγότερο θόρυβο και καλύτερη ποιότητα εικόνας​.

Διαβάστε επίσης: Φήμες αναφέρουν ότι η οθόνη του iPhone 16 Pro θα είναι φωτεινότερη κατά 20%

Δεύτερον, η ultra-wide κάμερα θα αναβαθμιστεί σε 48 megapixels, προσφέροντας έτσι υψηλότερη ανάλυση και καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές​​. Επιπλέον, η Pro έκδοση αναμένεται να αποκτήσει τον τηλεφακό tetraprism 5x του iPhone 15 Pro Max, επιτρέποντας μεγαλύτερη μεγέθυνση χωρίς απώλεια ποιότητας​​.

Τέλος, το iPhone 16 Pro θα έχει βελτιωμένη δυνατότητα λήψης βίντεο, επιτρέποντας την καταγραφή βίντεο σε μορφή χωρικού (spatial video) για χρήση με το Apple Vision Pro​​.

Αυτές οι αλλαγές κάνουν το iPhone 16 Pro ιδιαίτερα ελκυστικό για τους λάτρεις της φωτογραφίας και της βιντεοσκόπησης, προσφέροντας σημαντικές βελτιώσεις στις δυνατότητες λήψης σε διάφορες συνθήκες φωτισμού και με νέες δημιουργικές δυνατότητες.

Διαβάστε επίσης: Η νέα γενιά iPad Pro είναι προ των πυλών στην Ελλάδα, φέρνοντας μαζί της την ενίσχυση της Τεχνητής Νοημοσύνης στις συσκευές