Τα Samsung Galaxy A73 και Galaxy A33 λαμβάνουν το One UI 6.1.

Τα Samsung Galaxy A73 και Galaxy A33 λαμβάνουν το One UI 6.1.
ired.gr

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα να διανέμει το One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα δύο ακόμη συσκευές αναβαθμίζονται στην πιο πρόσφατη έκδοση του Android skin. Πρόκειται για τα Galaxy A73 και Galaxy A33.

Η ενημέρωση για το A73 διατίθεται αυτή τη στιγμή στη Μαλαισία με την έκδοση A736BXXU7EXDC. Έχει μέγεθος 2,6 GB και περιλαμβάνει το επίπεδο ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας του Απριλίου 2024, το οποίο είναι τυπικό για τις ενημερώσεις One UI 6.1 για τις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της Samsung. Αν και κανονικά θα έπρεπε να περιέχει την ενημέρωση κώδικα ασφαλείας του Μαΐου λόγω ημερομηνίας, αυτό φαίνεται πως θα γίνει αργότερα.

Διαβάστε επίσης: Samsung One UI 6.1: ''Σκοτώνει'' την μπαταρία

Το Galaxy A33 λαμβάνει το One UI 6.1 στη Σιγκαπούρη, με αριθμό κατασκευής A336EDXU8EXDD και αυτή η ενημέρωση έχει μέγεθος πάνω από 2 GB.

Όπως αναμενόταν, ούτε το Galaxy A73 ούτε το Galaxy A33 λαμβάνουν τις λειτουργίες Galaxy AI που παρουσιάστηκαν τον Ιανουάριο μαζί με την οικογένεια Galaxy S24. Αυτές οι λειτουργίες έχουν περιοριστεί στα high-end μοντέλα της Samsung τα τελευταία δύο χρόνια και φαίνεται ότι αυτό θα συνεχιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμα.

Διαβάστε επίσης: Google: Η αναζήτηση αλλάζει χάρη στην AI