iOS 17.5: Το νέο update αναστάτωσε τους κατόχους iPhone με αυτό που ανακάλυψαν

iOS 17.5: Το νέο update αναστάτωσε τους κατόχους iPhone με αυτό που ανακάλυψαν
ired.gr

Πριν από λίγες ώρες, κυκλοφόρησε το νέο update 17.5 για το iOS των iPhone και το iPadOS των iPad, το οποίο φαίνεται να προκάλεσε ένα απρόσμενο πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης εμφανίστηκαν στη Συλλογή τους εικόνες που είχαν διαγράψει χρόνια πριν. Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από την Apple, οι αναφορές στο Reddit και στα κοινωνικά δίκτυα πληθαίνουν.

Ένας χρήστης στο subreddit r/iOS ανέφερε ότι ξαφνιάστηκε εντελώς όταν, μετά την ενημέρωση, είδε ότι οι τελευταίες φωτογραφίες του ήταν ακατάλληλες εικόνες που είχε διαγράψει οριστικά πριν από χρόνια. Άλλοι χρήστες σχολίασαν ότι αντιμετώπισαν παρόμοιο πρόβλημα, με κάποιους να αναφέρουν ότι επανεμφανίστηκαν εικόνες που είχαν διαγράψει ακόμα και το 2023.

Διαβάστε επίσης: iPhone: Επιτρέπει να κρατάτε ενεργοποιημένη τη λειτουργία ''Find my'' κατά τη διάρκεια της επισκευής.

Το ζήτημα φαίνεται να σχετίζεται με τον συγχρονισμό του iCloud. Ένας χρήστης ανέφερε ότι εμφανίζονται συνεχώς τέσσερις φωτογραφίες από το 2010 ως οι τελευταίες μεταφορτωμένες, παρότι τις έχει διαγράψει επανειλημμένα.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο τι προκαλεί το πρόβλημα, αλλά φαίνεται να μην σχετίζεται με τη λειτουργία των πρόσφατα διαγραμμένων φωτογραφιών της Apple, όπου οι διαγραμμένες φωτογραφίες διατηρούνται για 30 ημέρες.

Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για κάποιο σφάλμα στον συγχρονισμό με το iCloud, καθώς παρόμοιο πρόβλημα είχε εμφανιστεί και με το iOS 17.3 και ίσως δεν έχει επιλυθεί πλήρως.

Διαβάστε επίσης: Φήμες αναφέρουν ότι η οθόνη του iPhone 16 Pro θα είναι φωτεινότερη κατά 20%.