Φήμες αναφέρουν ότι η οθόνη του iPhone 16 Pro θα είναι φωτεινότερη κατά 20%.

Φήμες αναφέρουν ότι η οθόνη του iPhone 16 Pro θα είναι φωτεινότερη κατά 20%.
ired.gr

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά που κυκλοφόρησε στο Weibo από τον χρήστη Instant Digital, το προσεχές iPhone 16 Pro που αναμένεται τον Σεπτέμβριο θα διαθέτει μια οθόνη που θα είναι 20% πιο φωτεινή σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο του. Αυτό υπονοείται ότι η τυπική φωτεινότητα του iPhone 16 Pro θα φτάσει τα 1.200 nits, αντί των προηγούμενων 1.000 nits του iPhone 15 Pro.

Παρόλο που η αναφορά δεν αναφέρει τη μέγιστη φωτεινότητα HDR, αλλά αναφέρεται αποκλειστικά στην τυπική φωτεινότητα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η κορυφαία λειτουργία υψηλής φωτεινότητας παραμένει αμετάβλητη.

Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να προκαλεί σύγχυση η αναφορά στους αριθμούς, καθώς οι κατασκευαστές τείνουν να επιλέγουν τον αριθμό που τους συμφέρει περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: iPhone: Επιτρέπει να κρατάτε ενεργοποιημένη τη λειτουργία ''Find my'' κατά τη διάρκεια της επισκευής.

Επιπλέον, η έκθεση αναφέρει ότι το iPhone 16 Pro μπορεί να διατηρήσει το ίδιο ταβάνι στη Λειτουργία Υψηλής Φωτεινότητας των 1.600 nits με το προηγούμενο μοντέλο του, αλλά οι πραγματικές τιμές μπορεί να διαφέρουν. Αυτό απαιτεί διευκρίνιση για να αποφευχθεί η παρανόηση, καθώς υπάρχουν διάφορες λειτουργίες φωτεινότητας που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Τέλος, παρά τις αναφορές, παραμένει να διαπιστωθεί η ακρίβεια των πληροφοριών, καθώς η πηγή έχει ένα ιστορικό με μεικτή αξιοπιστία όσον αφορά τις προβλέψεις σχετικά με την Apple.

Παρ' όλα αυτά, η αύξηση της φωτεινότητας συνάδει με τις τάσεις της αγοράς, καθώς η αυξημένη φωτεινότητα έχει γίνει διαχρονικά ζήτημα τόσο στον χώρο των iOS όσο και των Android.

Διαβάστε επίσης: Η νέα γενιά iPad Pro είναι προ των πυλών στην Ελλάδα, φέρνοντας μαζί της την ενίσχυση της Τεχνητής Νοημοσύνης στις συσκευές.