Η ενημερωμένη έκδοση του Android 15 Beta 1.1 αντιμετωπίζει προβλήματα που σχετίζονται με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet.

Η ενημερωμένη έκδοση του Android 15 Beta 1.1 αντιμετωπίζει προβλήματα που σχετίζονται με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet.
ired.gr

Η Google έκανε διαθέσιμη μια μικρή ενημέρωση κώδικα για την τρέχουσα έκδοση Android 15 Beta, η οποία αποσκοπεί στην αντιμετώπιση ορισμένων προβλημάτων που μπορεί να αντιμετώπισαν οι δοκιμαστές της beta έκδοσης.

Η εν λόγω ενημέρωση κώδικα στοχεύει στη βελτίωση της σταθερότητας αντί να εισάγει σημαντικές νέες λειτουργίες. Παρ' όλα αυτά, αντιμετωπίζει ένα σημαντικό πρόβλημα που εμπόδιζε ορισμένους χρήστες να χρησιμοποιήσουν το Google Wallet και άλλες λειτουργίες που σχετίζονται με το NFC.

Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα Android 15 Beta 1.1 περιλαμβάνει διορθώσεις για αυτά τα συγκεκριμένα ζητήματα:

Διαβάστε επίσης: Η Samsung ανακτά την κορυφαία θέση, ενώ η Apple χάνει την πρωτιά.

Android 15 Beta 1.1 Αλλαγές:

  • Επιδιορθώθηκαν διάφορα προβλήματα με το NFC που επηρεάζουν εφαρμογές πορτοφολιού και άλλες λειτουργίες συστήματος που εξαρτώνται από το NFC.
  • Επιδιορθώθηκε ένα πρόβλημα που μερικές φορές προκαλούσε σφάλμα στην οθόνη ρυθμίσεων των Επιλογών προγραμματιστή.
  • Επιδιορθώθηκε ένα πρόβλημα που εμπόδιζε ορισμένες συσκευές να ενημερώσουν σωστά στην Beta 1.
  • Επιδιορθώθηκε ένα πρόβλημα αποκοπής κειμένου κατά την προσπάθεια εκτύπωσης.

Αυτή η ενημέρωση κώδικα είναι διαθέσιμη σε συσκευές Pixel που πληρούν τις προϋποθέσεις και είναι εγγεγραμμένες στο Πρόγραμμα Android Beta, όπως τα Pixel 8, Pixel 8 Pro, Pixel 7a, Pixel 7 Pro, Pixel 7, Pixel 6a, Pixel 6 Pro, Pixel 6, Pixel Fold και Pixel Tablet. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν το Android 15 Beta 1, Android 14 QPR3 ή Android 15 Developer Preview θα λάβουν αυτόματα ένα μήνυμα OTA (over-the-air) για ενημέρωση σε Android 15 Beta 1.1. Συνιστάται ιδιαίτερα στους χρήστες του πρώτου Android 15 Beta να εγκαταστήσουν αυτήν την ενημέρωση για να διορθώσουν τα υπάρχοντα προβλήματα με αυτήν την έκδοση.

Διαβάστε επίσης: Προβλήματα με τη θερμοκρασία και τη φόρτιση στα Samsung Galaxy μετά την τελευταία ενημέρωση.