Google Photos: Τα εργαλεία επεξεργασίας με AI τώρα προσφέρονται δωρεάν σε όλους

Google Photos: Τα εργαλεία επεξεργασίας με AI τώρα προσφέρονται δωρεάν σε όλους
ired.gr

Η Google ανακοίνωσε ότι έως τις 15 Μαΐου, οι χρήστες του Google Photos, ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος (Android, iOS, ChromeOS), θα έχουν πρόσβαση σε εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών που χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη.

Αυτά τα εργαλεία, που αρχικά ήταν διαθέσιμα μόνο για τα Pixel smartphones, θα περιλαμβάνουν το Magic Editor, το Photo Unblur και το Portrait Light. Οι κάτοχοι λογαριασμού Google θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις λειτουργίες χωρίς κόστος, εκτός από το Magic Editor, όπου η αποθήκευση περισσότερων από 10 επεξεργασιών ανά μήνα θα απαιτεί συνδρομή Premium Google One (2TB και άνω).

Το Magic Editor είναι το πλέον εντυπωσιακό από τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης. Εισήχθη πέρυσι με την κυκλοφορία των Pixel 8 και Pixel 8 Pro και χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη για πιο περίπλοκες επεξεργασίες φωτογραφιών, όπως η αντικατάσταση ή προσθήκη αντικειμένων, η αλλαγή φόντου ή προσώπων και άλλα.

Google: Η δυνατότητα εντοπισμού τοποθεσίας συσκευών, ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένες, θα γίνεται διαθέσιμη σε περισσότερα smartphones.

Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να μετατρέψετε έναν γκρίζο ουρανό σε μπλε, να αφαιρέσετε αντικείμενα από φωτογραφίες, να προσθέσετε νέα στοιχεία και να διορθώσετε ατέλειες.

Τα υπόλοιπα εργαλεία, όπως το Magic Eraser, το Photo Unblur και άλλα, θα είναι διαθέσιμα για όλους τους χρήστες του Google Photos, χωρίς απαιτούμενη συνδρομή στο Google One. Επιπλέον, ορισμένες λειτουργίες, όπως το Best Take, θα παραμείνουν αποκλειστικά για τους κατόχους των Pixel 8 και 8 Pro.

Τέλος στη δωρεάν αναζήτηση: Η Google εξετάζει την επιβολή χρεώσεων για τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο μέσω τεχνητής νοημοσύνης.