iPad Air και iPad Pro: Αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Μάιο.

iPad Air και iPad Pro: Αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Μάιο.
ired.gr

Σύμφωνα με αναφορές του Mark Gurman από το Bloomberg, η Apple πρόκειται να παρουσιάσει νέες εκδόσεις των iPad Pro και iPad Air στις αρχές του Μαΐου.

Αρχικά, ο Gurman είχε δηλώσει ότι οι νέες εκδόσεις των iPads θα είχαν κυκλοφορήσει τον Μάρτιο ή αργότερα τον Απρίλιο, αλλά φαίνεται ότι το χρονοδιάγραμμα έχει αλλάξει ξανά.

Διαβάστε επίσης: Το φετινό WWDC της Apple έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου, καθώς θα γίνουν αποκαλύψεις σχετικά με το iOS 18.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gurman, η Apple εργάζεται πάνω σε αναβαθμίσεις για τα μοντέλα iPad Pro και iPad Air. Τα νέα μοντέλα iPad Pro αναμένεται να ενσωματώνουν τεχνολογία οθόνης OLED και νέα τσιπ M3, ενώ το iPad Air θα είναι διαθέσιμο σε τυπικό μέγεθος 10,9 ιντσών και μεγαλύτερο μέγεθος 12,9 ιντσών.

Σύμφωνα με τον Gurman, οι προμηθευτές της Apple έχουν αυξήσει την παραγωγή των νέων iPad αυτή τη στιγμή. Αρχικά, η Apple είχε σχεδιάσει να κυκλοφορήσει τα iPad τον Μάρτιο ή τις αρχές Απριλίου, αλλά φαίνεται ότι εργάζεται πάνω στην ολοκλήρωση του λογισμικού για τις νέες συσκευές.

Επιπλέον, τα μοντέλα OLED iPad Pro απαιτούν «προηγμένες νέες τεχνικές κατασκευής», κάτι που συνέβαλε στην καθυστέρηση σύμφωνα με τον Gurman.

Διαβάστε επίσης: Η Apple βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Google με σκοπό να ενσωματώσει τις λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone.