Η αναβάθμιση των παλαιότερων συσκευών ξεκίνησε σήμερα με την είσοδο της Galaxy AI!

Η αναβάθμιση των παλαιότερων συσκευών ξεκίνησε σήμερα με την είσοδο της Galaxy AI!
ired.gr

Επίσημα ανακοινώθηκε σήμερα ότι η Galaxy AI θα είναι διαθέσιμη για προηγούμενες συσκευές της Samsung, φέρνοντας σημαντικές λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Οι ιδιοκτήτες των συσκευών που θα λάβουν την αναβάθμιση θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις καινοτομίες που προσέφεραν τα Galaxy S24, συμπεριλαμβανομένων δυνατών προσθηκών όπως το Circle to Search και φυσικά την Generative Edit για επεξεργασία φωτογραφιών.

Μια ακόμα εντυπωσιακή λειτουργία είναι το Live Translate, που δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο στα ελληνικά. Ωστόσο, για τους χρήστες που είναι εξοικειωμένοι με τα αγγλικά, αυτό θα επιτρέπει την επικοινωνία με άλλους χρήστες σε διαφορετικές γλώσσες, διαθέτοντας τη συσκευή ως διερμηνέα, καθώς θα προβαίνει σε άμεση μετάφραση κειμένου.

Διαβάστε επίσης: Η Apple ανησυχεί πως η μετάβαση του iPhone σε Android θα προκαλέσει απώλεια πελατών.

Η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη για τις σειρές Galaxy S23 (S23, S23 Plus, S23 Ultra), το Galaxy S23 FE, τα τελευταία αναδιπλούμενα Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5, καθώς και για τις σειρές Galaxy Tab S9 (S9, S9 Plus, S9 Ultra). Όπως συμβαίνει πάντα, η αναβάθμιση θα κυκλοφορήσει σε δόσεις, οπότε αν δεν είναι διαθέσιμη σήμερα, αναμένετε να γίνει διαθέσιμη στις επόμενες ημέρες.

Αυτή η νέα αναβάθμιση αποτελεί μέρος του OneUI 6.1 και θα φέρει επίσης βελτιώσεις στο λειτουργικό σύστημα καθώς και διορθώσεις σφαλμάτων.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η φρέσκια εικόνα του λογότυπου του Android κατά την εκκίνηση των κινητών τηλεφώνων.