Τα Samsung Galaxy S24 κυριολεκτικά εξαφανίζονται από τα ράφια, ειδικά το Ultra

Τα Samsung Galaxy S24 κυριολεκτικά εξαφανίζονται από τα ράφια, ειδικά το Ultra
ired.gr

Η σειρά Samsung Galaxy S23 είχε αξιόλογη επιτυχία στις πωλήσεις, αλλά η σειρά Galaxy S24 ξεπέρασε αυτήν την επίδοση σύμφωνα με την έρευνα της Counterpoint.

Η επιτυχία ξεκίνησε με ισχυρές προπαραγγελίες και συνεχίστηκε με τις ανοιχτές πωλήσεις. Η Samsung αύξησε τον στόχο αποστολών της για το πρώτο τρίμηνο του 2024, από τα αρχικά 12 εκατομμύρια σε 13 εκατομμύρια μονάδες.

Παγκοσμίως, οι πωλήσεις της σειράς Galaxy S24 αυξήθηκαν κατά 8% σε σύγκριση με τα μοντέλα S23 κατά την ίδια περίοδο, από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 17 Φεβρουαρίου. Παρόλο που αυτό το ποσοστό μπορεί να φαίνεται μικρό, ορισμένες περιοχές είδαν σημαντική αύξηση.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S24: Καταγγελίες για ''απαράδεκτα'' ζητήματα οθόνης

Η ισχυρή ζήτηση παρουσιάστηκε στη Δυτική Ευρώπη, ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Γαλλία, με αύξηση 28%. Στη Νότια Κορέα, η σειρά είχε αύξηση πωλήσεων κατά 22%. Στις ΗΠΑ, η αύξηση ήταν 14%.

Όσον αφορά την κατανομή των πωλήσεων μεταξύ των διαφορετικών μοντέλων S24, φαίνεται να υπάρχει μια πιο ισορροπημένη κατάσταση φέτος. Το Samsung Galaxy S24 Ultra αποτελεί το 52% των συνολικών πωλήσεων, με το απλό Galaxy S24 να αποτελεί το 27% και το Galaxy S24+ να φτάνει μόλις το 21%.

Διαβάστε επίσης: Τα Android smartphones μπορούν επισήμως να χρησιμοποιηθούν ως webcams για τα Windows PCs!