Θα λείψει φέτος το ανοιξιάτικο event της Apple;

Θα λείψει φέτος το ανοιξιάτικο event της Apple;
ired.gr

Η Apple ετοιμάζει μια σειρά από νέες κυκλοφορίες για την Άνοιξη, αλλά κυκλοφορούν φήμες που υποδηλώνουν πως φέτος μπορεί να μην πραγματοποιήσει το συνηθισμένο μεγάλο event. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, αυτή η απόκλιση δεν είναι παράξενη, καθώς η Apple είχε παρόμοιες κινήσεις και στο παρελθόν.

Τα πιο αναμενόμενα από αυτήν την εκδήλωση είναι η παρουσίαση του νέου iPad Pro με OLED οθόνη και M3 chip. Επίσης, αναμένεται η παρουσίαση ενός ανανεωμένου iPad Air στις 12.9 ίντσες, το πρώτο νέο iPad από το 2022. Ίσως δούμε επίσης ένα νέο Apple Pencil, ένα ανασχεδιασμένο Magic Keyboard, και νέο MacBook Air με M3.

Διαβάστε επίσης: Το τέλος των Apple IDs αναμένεται να έρθει μέσα στο 2024.

Παρά την ποικιλία των προϊόντων, ενδέχεται οι αναβαθμίσεις να μην είναι αρκετές για να δικαιολογήσουν ένα μεγάλο φυσικό event, οπότε η Apple ενδέχεται να περιοριστεί σε μια online ανακοίνωση.

Αν αυτό συμβεί, το επόμενο μεγάλο event της Apple θα είναι το World Wide Developer Conference (WWDC) το οποίο παραδοσιακά λαμβάνει χώρα τον Ιούνιο. Εκεί αναμένονται πολλές αλλαγές, καθώς η Apple θα αποκαλύψει τις προσπάθειές της στον τομέα της παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης και αναμένεται η αποκάλυψη του iOS 18, με τον Gurman να υποστηρίζει πως θα πρόκειται για την πιο σημαντική αλλαγή στο software των iPhone μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Η Apple έκλεισε το κεφάλαιο του προγράμματος iCar.