iPhone 15: Υπάρχουν πολλές αναφορές σχετικά με συνεχή προβλήματα Bluetooth

iPhone 15: Υπάρχουν πολλές αναφορές σχετικά με συνεχή προβλήματα Bluetooth
ired.gr

Ορισμένοι κάτοχοι του iPhone 15 αντιμετωπίζουν συνεχή προβλήματα σύνδεσης Bluetooth από την κυκλοφορία της νέας σειράς, σύμφωνα με πολλές καταγγελίες στην Κοινότητα Υποστήριξης της Apple και σε διάφορα φόρουμ.

Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων iPhone 15 αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη διατήρηση της σύνδεσης με προηγούμενες συσκευές Bluetooth, όπως συστήματα αυτοκινήτου ή ακουστικά.

Η πλειοψηφία των παραπόνων προέρχεται από χρήστες που προσπαθούν να συνδέσουν τα iPhone τους με ακουστικά Bluetooth, συστήματα αυτοκινήτου και παρεμφερείς συσκευές, ενώ ορισμένοι αντιμετωπίζουν προβλήματα και με πιο σύγχρονα προϊόντα όπως τα AirPods.

Διαβάστε επίσης: iOS 17.4: Με μία ματιά, θα είστε σε θέση να παρακολουθείτε την κατάσταση της μπαταρίας του iPhone 15.

Οι καταγγελίες για προβλήματα Bluetooth χρονολογούνται από τον Οκτώβριο του 2023 και παραμένουν παρ’ όλες τις ενημερώσεις. Ακόμα και οι πιο πρόσφατες αναφορές προέρχονται από χρήστες που χρησιμοποιούν την έκδοση iOS 17.3.1. Παρ' όλες τις υποσχέσεις για διόρθωση με μελλοντικές ενημερώσεις, φαίνεται ότι η Apple δεν έχει αποκαταστήσει πλήρως το θέμα μέχρι στιγμής.

Η αιτία του προβλήματος παραμένει ασαφής και επηρεάζει τόσο το iPhone 15 όσο και το iPhone 15 Pro, ενώ ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι η αντικατάσταση της συσκευής τους δεν επέλυσε το πρόβλημα. Οι συνήθεις λύσεις, όπως η επανεκκίνηση και η επαναφορά, δεν φαίνεται να λειτουργούν.

Διαβάστε επίσης: iPhone 16: Θα υποστεί σημαντικές αναβαθμίσεις στο hardware προκειμένου να υποστηρίξει το iOS 18