iPhone 16: Θα υποστεί σημαντικές αναβαθμίσεις στο hardware προκειμένου να υποστηρίξει το iOS 18

iPhone 16: Θα υποστεί σημαντικές αναβαθμίσεις στο hardware προκειμένου να υποστηρίξει το iOS 18
ired.gr

Αναμένεται ότι το iOS 18 θα είναι μια από τις πιο σημαντικές ενημερώσεις στην ιστορία των iPhone, όπως αναφέρει η ίδια η Apple.

Η εταιρία σχεδιάζει να ενσωματώσει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης, βελτιώνοντας την Siri και άλλες πτυχές του λειτουργικού συστήματος. Για να υποστηρίξει αυτές τις νέες δυνατότητες, η Apple σχεδιάζει ειδικές αναβαθμίσεις στο hardware.

Σύμφωνα με τον αναλυτή της εταιρίας Haitong, Jeff Pu, όλα τα μοντέλα iPhone 16 θα αναβαθμιστούν με βελτιωμένα μικρόφωνα. Αυτά τα νέα μικρόφωνα θα παρέχουν καλύτερη ποιότητα ήχου και θα επιτρέπουν στη συσκευή να αντιλαμβάνεται φωνητικές εντολές ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Διαβάστε επίσης: iOS 18 Crystal: Η πιο σημαντική αναβάθμιση που έχει δει ποτέ το iPhone

Αυτή η αναβάθμιση είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς συμβάλλει στη βελτίωση της εμπειρίας χρήσης της Siri και άλλων AI λειτουργιών.

Επιπλέον, αναμένεται μια σημαντική αναβάθμιση στο Neural Engine των επεξεργαστών A18 και A18 Pro των συσκευών iPhone 16. Αυτή η αναβάθμιση θα επιτρέψει στα νέα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης να λειτουργούν ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Ωστόσο, κάποια από τα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης του iOS 18 ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα στα προηγούμενα μοντέλα iPhone λόγω αυτών των αναβαθμίσεων. Η Apple αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το iOS 18 στο ετήσιο WWDC event της.

Διαβάστε επίσης: iPhone 16 Pro Max: Με την ανώτερη διάρκεια μπαταρίας που έχει ποτέ δει ένα iPhone;