iOS 17.4: Με μία ματιά, θα είστε σε θέση να παρακολουθείτε την κατάσταση της μπαταρίας του iPhone 15.

iOS 17.4: Με μία ματιά, θα είστε σε θέση να παρακολουθείτε την κατάσταση της μπαταρίας του iPhone 15.
ired.gr

Με το iOS 17.4, η Apple επιφέρει αλλαγές στον τρόπο που οι χρήστες του iPhone 15 αντιλαμβάνονται την κατάσταση της μπαταρίας τους, κάνοντας την ενημέρωση πιο προσιτή.

Συγκεκριμένα, στην ενότητα "Μπαταρία" των ρυθμίσεων, η κατάσταση της μπαταρίας τώρα εμφανίζεται ως "Κανονική" απευθείας, εξοικονομώντας τον χρόνο που απαιτούνταν προηγουμένως για να πλοηγηθεί κάποιος στην ενότητα "Υγεία και φόρτιση μπαταρίας".

Εάν κάποιος πατήσει πάνω στην ένδειξη κατάστασης της μπαταρίας σε ένα iPhone 15, θα εμφανιστούν στοιχεία όπως ο αριθμός κύκλων της μπαταρίας, η ημερομηνία κατασκευής και η ημερομηνία πρώτης χρήσης, τα οποία προηγουμένως βρίσκονταν στην ενότητα Γενικά > Πληροφορίες της εφαρμογής Ρυθμίσεις.

Διαβάστε επίσης: Για ποιο λόγο η Apple εισάγει το RCS στο iPhone αυτή τη χρονιά

Η ενότητα Charging Optimization παραμένει αμετάβλητη, προσφέροντας τις ίδιες ρυθμίσεις. Η λειτουργία βελτιστοποίησης φόρτισης διατηρεί την υγεία της μπαταρίας μάθαινοντας τις προτιμήσεις χρήσης και περιορίζοντας τον χρόνο που η μπαταρία παραμένει στο 100% φόρτισης.

Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή περιορισμού της φόρτισης στο 80% για περαιτέρω διατήρηση της υγείας της μπαταρίας, καθώς και μια επιλογή για την απενεργοποίηση της βελτιστοποίησης φόρτισης.

Αυτές οι αλλαγές ισχύουν μόνο για τα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, ενώ δεν επηρεάζουν, τουλάχιστον προς το παρόν, προηγούμενα μοντέλα iPhone.

Διαβάστε επίσης: Νέα σοβαρή αδυναμία ασφαλείας στα προϊόντα της Apple