Samsung Galaxy S24: Καταγγελίες για ''απαράδεκτα'' ζητήματα οθόνης

Samsung Galaxy S24: Καταγγελίες για ''απαράδεκτα'' ζητήματα οθόνης
ired.gr

Μετά την κυκλοφορία των Galaxy S24, Galaxy S24 Plus και Galaxy S24 Ultra τον προηγούμενο μήνα, πολλοί χρήστες εξέφρασαν δυσαρέσκεια για τη λειτουργία ζωντανής οθόνης των συσκευών, η οποία προκαλούσε αλλοίωση στα χρώματα του πάνελ.

Η Samsung αντέδρασε σε αυτές τις αντιδράσεις, δηλώνοντας ότι η λειτουργία ζωντανής εμφάνισης λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές, αν και ετοιμάζεται μια ενημέρωση για την ρύθμιση αυτής της λειτουργίας.

Διαβάστε επίσης: Σε αυτό το benchmark, το Galaxy S24 Ultra ξεπερνά το iPhone 15 Pro Max με εντυπωσιακή διαφορά 75%.

Ωστόσο, παρουσιάζεται τώρα ένα νέο κύμα καταγγελιών για τις οθόνες των νέων συσκευών της Samsung. Πολλοί χρήστες στο Reddit αναφέρουν ασυνέχεια στη δομή, ειδικά όταν εμφανίζονται μαύρα ή γκρι χρώματα στην οθόνη. Άλλοι μιλούν για "ειλικρινά απαράδεκτες" οριζόντιες γραμμές κατά τη χρήση σε χαμηλή φωτεινότητα.

Όσον αφορά το πρώτο πρόβλημα, ορισμένοι επηρεασμένοι χρήστες αναφέρουν ότι λαμβάνουν δωρεάν αντικατάσταση συσκευής από τη Samsung. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι οριζόντιες γραμμές δεν είναι τόσο κοινό πρόβλημα.

Σε γενικές γραμμές, τα δύο προβλήματα δεν είναι τόσο εκτεταμένα στις συσκευές Galaxy S24, ενώ δεν είναι σαφές αν πρόκειται για υλικό ή λογισμικό πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: Bard Gemini Pro και Double Check της Google είναι πλέον διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά.