Android 15: Η πρώτη προεπισκόπηση αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα.

Android 15: Η πρώτη προεπισκόπηση αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα.
ired.gr

Η Google φαίνεται να καθυστερεί ελαφρώς στο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της πρώτης Προεπισκόπησης προγραμματιστή του Android 15, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από το 9to5Google, ένα σχόλιο στο Android Open Source Project από έναν προγραμματιστή της Google υποδηλώνει ότι αναμένεται να είναι διαθέσιμη στις 15 Φεβρουαρίου.

Παρόλο που αυτό δεν αποτελεί επίσημη επιβεβαίωση, φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει η πρώτη προεπισκόπηση του Android 15 διαθέσιμη σε λίγες ημέρες.

Το σχόλιο αναφέρει το Android 15 ως Android V, χρησιμοποιώντας το γράμμα της αλφαβήτου που σχετίζεται με τον κωδικό του με θέμα το επιδόρπιο, Vanilla Ice Cream.

Διαβάστε επίσης: Samsung One UI 6.1: Παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε αυτές τις εννέα συσκευές.

Η δυνατότητα λήψης της προεπισκόπησης θα είναι διαθέσιμη για τις συσκευές Pixel που πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις. Σύμφωνα με την πολιτική ενημέρωσης της Google, αναμένεται ότι θα περιλαμβάνει τις συσκευές Pixel 6 και νεότερες.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η ενημέρωση απευθύνεται αποκλειστικά σε προγραμματιστές και δεν θα παρέχει μια πλήρη εικόνα του Android 15, καθώς αναμένεται να είναι ασταθής και να περιλαμβάνει σφάλματα.

Διαρροές υποδεικνύουν ότι το Android 15 θα φέρει νέες δυνατότητες, όπως το Private Space, widget οθόνης κλειδώματος, ολοκληρωμένες πληροφορίες για την υγεία της μπαταρίας και εφαρμογές πλήρους οθόνης.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy AI: Δεν θα ενσωματωθεί στα μοντέλα της σειράς Galaxy S22.