iPhone 16 Pro Max: Με την ανώτερη διάρκεια μπαταρίας που έχει ποτέ δει ένα iPhone;

iPhone 16 Pro Max: Με την ανώτερη διάρκεια μπαταρίας που έχει ποτέ δει ένα iPhone;
ired.gr

Απέχουμε περίπου επτά μήνες ακόμα μέχρι να δούμε τα νέα μοντέλα iPhone 16, αλλά οι φήμες από την αλυσίδα παραγωγής της Apple δεν σταματούν να μας προσφέρουν ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τα επερχόμενα χαρακτηριστικά τους.

Μία από τις πιο πρόσφατες φήμες είναι ότι το iPhone 16 Pro Max θα έχει τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχει φέρει ποτέ ένα iPhone, με αποτέλεσμα να προσφέρει και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Αυτήν την στιγμή, η Apple δηλώνει ότι η μπαταρία του iPhone 15 Pro Max κρατάει για 29 ώρες χρήσης, αλλά υπάρχουν εκτιμήσεις ότι το iPhone 16 Pro Max θα ξεπεράσει αυτό τον χρόνο για πρώτη φορά, φτάνοντας τις 30+ ώρες.

Διαβάστε επίσης: Το προσεχές foldable της Apple με οθόνης 7-8'' αναμένεται να κυκλοφορήσει μεταξύ του 2026 και του 2027.

Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από το MacRumors, το οποίο μεταφέρει αναφορές από το blog του κορεάτη "Naver". Εκείνο το blog επίσης επισήμανε ότι η οθόνη του iPhone 16 Pro θα αυξηθεί στις 6.3 ίντσες από τις προηγούμενες 6.1 ίντσες.

Σε προηγούμενη αναφορά του, η ίδια πηγή ανέφερε ότι το iPhone 16 Pro Max θα έχει μια μπαταρία 5% μεγαλύτερη, φτάνοντας τα 4.676mAh. Αν και αυτή μπορεί να είναι μικρή σαν βελτίωση σε αριθμό, θα επωφελήσει πολύ περισσότερο το επόμενο high-end μοντέλο iPhone λόγω της αποτελεσματικής διαχείρισης που προσφέρει το iOS.

Επιπλέον, η ίδια πηγή αναφέρει ότι η χωρητικότητα αποθήκευσης θα ανέβει για πρώτη φορά στα 2TB, χάρη στις νέες NAND flash μνήμες, ενώ θα έρχεται με το Α18 Pro chip και 8GB RAM.

Διαβάστε επίσης: iPhone 16: ελάχιστες αλλαγές στον σχεδιασμό τους, με σημαντική προσθήκη το Capture Button και οι μεγαλύτερες οθόνες.