17.3.1: Νέα έκδοση που περιλαμβάνει διορθώσεις σφαλμάτων.

17.3.1: Νέα έκδοση που περιλαμβάνει διορθώσεις σφαλμάτων.
ired.gr

Η Apple επιτέλους κυκλοφόρησε το iOS 17.3.1, προσφέροντας μια διόρθωση για ένα πρόβλημα στο iPhone που επηρέαζε την εμπειρία πληκτρολόγησης των χρηστών.

Μαζί με αυτό, η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης τα watchOS 10.3.1 και macOS 14.3.1, παρέχοντας διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης. Όσοι περίμεναν αυτήν την αναβάθμιση, μπορούν πλέον να την κατεβάσουν δωρεάν στο iPhone τους.

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση του iOS 17.3.1 διορθώνει ένα πρόβλημα που επηρέαζε την πληκτρολόγηση στο iPhone, προσφέροντας έτσι μια ομαλότερη εμπειρία στους χρήστες. Για να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημέρωση, απλά μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPhone σας και αναζητήστε την ενημέρωση λογισμικού. Είναι διαθέσιμη για όλα τα συμβατά μοντέλα iPhone.

Διαβάστε επίσης: Το ενδιαφέρον των χρηστών iPhone για το iOS 17 δεν είναι τόσο υψηλό όσο ήταν για το iOS 16.

Η ενημέρωση iOS 17.3.1 περιλαμβάνει επίσης διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης, ενισχύοντας τη λειτουργικότητα του iPhone. Παρά το γεγονός ότι δεν αναφέρεται τίποτα σχετικά με ενημερώσεις ασφαλείας, η εταιρεία έχει αντιμετωπίσει ένα σημαντικό πρόβλημα στο iPhone με αυτήν την έκδοση.

Εκτός από το iOS 17.3.1, η Apple έχει κυκλοφορήσει επίσης ενημερώσεις για το Apple Watch, το iPad και το Mac, προσφέροντας διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης για μια ομαλή εμπειρία χρήστη. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν λήψη αυτών των ενημερώσεων αμέσως.

Διαβάστε επίσης: iOS 17.4 Beta: Ενσωματώνει το Χρονόμετρο στις Live Activities