Bard Gemini Pro και Double Check της Google είναι πλέον διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά.

Bard Gemini Pro και Double Check της Google είναι πλέον διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά.
ired.gr

Τον Δεκέμβριο, η Google έκανε μια σειρά ανακοινώσεων που αφορούσαν μια σημαντική προσαρμογή στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης με το Gemini - ένα νέο, εξαιρετικά προηγμένο μοντέλο Τεχνητής Νοημοσύνης.

Μία από αυτές τις ανακοινώσεις ήταν ότι το Bard θα αρχίσει να χρησιμοποιεί μια ειδική έκδοση του Gemini, το Gemini Pro.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από σήμερα, το Bard με το Gemini Pro είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

Το Bard με το Gemini Pro είναι σε θέση να κατανοεί, να συνοψίζει, να αντιλαμβάνεται, να δημιουργεί κώδικα και να προγραμματίζει, όπως τονίζεται.

Διαβάστε επίσης: Τεχνητή Νοημοσύνη Galaxy της Samsung: Με τη συνεργασία του Google Cloud

Ως μέρος της προσπάθειας της Google για μια τολμηρή και υπεύθυνη προσέγγιση στην Τεχνητή Νοημοσύνη, η εταιρεία είχε συνεργαστεί προηγουμένως με ειδικούς, νομοθέτες και ρυθμιστικές αρχές για να διασφαλίσει την προστασία της ιδιωτικότητας.

Επίσης, με την εισαγωγή αυτής της νέας λειτουργίας, δίνεται η δυνατότητα διπλού ελέγχου των απαντήσεων του Bard στα ελληνικά. Πατώντας το εικονίδιο "G" στο Bard, μπορείτε να ελέγξετε την απάντηση και να βρείτε στο Google Search περισσότερες πληροφορίες που υποστηρίζουν ή αντικρούουν τις πληροφορίες που παρέχονται από το Bard.

Με αυτές τις αναβαθμίσεις, το Bard γίνεται πιο προσιτό, ικανό και ευέλικτο, υποστηρίζοντας έτσι τόσο σύνθετες δημιουργικές δραστηριότητες όσο και μικρότερες καθημερινές εργασίες, όπως επισημαίνει η Google.

Διαβάστε επίσης: Η εφαρμογή Microsoft Copilot είναι πλέον διαθέσιμη στο Play Store.