iPhone 16: ελάχιστες αλλαγές στον σχεδιασμό τους, με σημαντική προσθήκη το Capture Button και οι μεγαλύτερες οθόνες.

iPhone 16: ελάχιστες αλλαγές στον σχεδιασμό τους, με σημαντική προσθήκη το Capture Button και οι μεγαλύτερες οθόνες.
ired.gr

Σύμφωνα με τον αναλυτή της αλυσίδας εφοδιασμού της Apple, Ming-Chi Kuo, οι επερχόμενες εκδόσεις της σειράς iPhone 16 το φθινόπωρο δεν θα παρουσιάσουν σημαντικές αλλαγές στον σχεδιασμό τους.

Ο Kuo εκτιμά επίσης ότι η Apple δεν πρόκειται να ενσωματώσει πλήρως τεχνολογία παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης στα νέα μοντέλα φέτος, αλλά πιθανότατα θα το κάνει με την επόμενη σειρά iPhone 17 το επόμενο έτος.

Ο Kuo προβλέπει επίσης ότι η Apple δεν θα εισαγάγει σημαντικές αλλαγές στον σχεδιασμό των iPhone ή στο ολοκληρωμένο οικοσύστημα/εφαρμογές GenAI μέχρι το 2025 το αργότερο.

Διαβάστε επίσης: Σε αυτό το benchmark, το Galaxy S24 Ultra ξεπερνά το iPhone 15 Pro Max με εντυπωσιακή διαφορά 75%.

Ο αναλυτής υποστηρίζει ότι οι δύο μεγάλες τάσεις στα υψηλής ποιότητας smartphones αυτή τη στιγμή είναι τα foldable σχέδια και οι δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης. Επίσης, προβλέπει μείωση στις αποστολές iPhone το 2024 εξαιτίας της έλλειψης καινοτομιών σε αυτούς τους τομείς από την Apple.

Μια από τις αλλαγές που φημολογούνται για τα iPhone 16 είναι η προσθήκη ενός Capture Button που θα διευκολύνει τη λήψη βίντεο. Επιπλέον, τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max αναμένεται να διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες, αντίστοιχα 6,3 ίντσες και 6,9 ίντσες, σε σύγκριση με τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max που έχουν οθόνες 6,1 ίντσες και 6,7 ίντσες.

Διαβάστε επίσης: Το Capture Button του iPhone 16 θα αντιδρά στην αφή, προσαρμόζοντας το ζουμ και την εστίαση.