iOS 17.4 Beta: Ενσωματώνει το Χρονόμετρο στις Live Activities

iOS 17.4 Beta: Ενσωματώνει το Χρονόμετρο στις Live Activities
ired.gr

Το iOS 17.4 φέρνει μια μικρή, αλλά εξαιρετικά χρήσιμη αλλαγή στη λειτουργία του Χρονομέτρου στην εφαρμογή Ρολόι, προσθέτοντας το στη λίστα των Live Activities της Apple.

Αυτό σημαίνει ότι το Χρονόμετρο θα εμφανίζεται πλέον τόσο στο Dynamic Island όσο και στην οθόνη κλειδώματος, αφού ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής Ρολόι.

Στο Dynamic Island, μπορείτε να δείτε ένα μικρό χρονόμετρο που μετρά τα δευτερόλεπτα, ενώ στην οθόνη κλειδώματος θα εμφανίζεται το πλήρες χρονόμετρο όταν ελέγχετε την οθόνη.

Διαβάστε επίσης: iOS 17.3: Οδηγίες για την ενεργοποίηση της Λειτουργίας Προστασίας Κλεμμένης Συσκευής στο iPhone

Πατώντας στο Dynamic Island, θα έχετε πρόσβαση σε επιλογές όπως η παύση του χρονομέτρου ή η έναρξη νέου γύρου, οι οποίες είναι επίσης διαθέσιμες και στην οθόνη κλειδώματος. Αφού πατήσετε παύση, μπορείτε να διαγράψετε το χρονόμετρο σύροντάς το πάνω από την οθόνη κλειδώματος ή πατώντας στο "X" στο Dynamic Island.

Τα χρονόμετρα λειτουργούσαν με τις Live Activities από το iOS 16, αλλά μέχρι τώρα, μπορούσαν να προβληθούν μόνο στην εφαρμογή Ρολόι. Η προσθήκη υποστήριξης Live Activities εξασφαλίζει ότι οι χρήστες δεν θα ξεχνούν να ενεργοποιήσουν το χρονόμετρο και στη συνέχεια να το αφήσουν να τρέχει ανενεργό.

Διαβάστε επίσης: iOS 17.4: Αυτή η μεταβολή θα έχει επίδραση σε όλους τους κατόχους iPhone με την επερχόμενη αναβάθμιση.