Samsung Galaxy AI: Δεν θα ενσωματωθεί στα μοντέλα της σειράς Galaxy S22.

Samsung Galaxy AI: Δεν θα ενσωματωθεί στα μοντέλα της σειράς Galaxy S22.
ired.gr

Η Samsung παρουσίασε πρόσφατα τη σειρά Galaxy S24, επικεντρώνοντας την προσοχή της στην τεχνητή νοημοσύνη.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν ορισμένες από τις νέες δυνατότητες του Galaxy AI, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι θα επεκταθούν και σε παλαιότερες συσκευές. Ωστόσο, η τελική λίστα των συσκευών που θα λάβουν την ενημέρωση φαίνεται να είναι περιορισμένη, αφήνοντας εκτός τις συσκευές της σειράς Galaxy S22.

Σύμφωνα με αναφορές, η λειτουργικότητα Galaxy AI θα είναι διαθέσιμη μέσω ενημερώσεων λογισμικού για τα μοντέλα της σειράς Galaxy S23, S23 FE, Z Flip 5, Z Fold 5 και Tab S9, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Διαβάστε επίσης: Τεχνητή Νοημοσύνη Galaxy της Samsung: Με τη συνεργασία του Google Cloud

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι καμία από τις συσκευές που κυκλοφόρησαν το 2022 δεν θα υποστηρίξει το Galaxy AI, όπως αποκάλυψε ο Patrick Chomet, επικεφαλής εμπειρίας πελατών της Samsung, σε συνομιλία με το TechRadar.

Η εταιρεία επισημαίνει τη σημασία της υποστήριξης των εμπειριών τεχνητής νοημοσύνης από τις επιδόσεις των κινητών τηλεφώνων, λαμβάνοντας υπόψη τις ικανότητες της CPU και της GPU.

Παράλληλα, υπογραμμίζεται η σταδιακή προσέγγιση στην ενσωμάτωση της Galaxy AI, με την εταιρεία να επικεντρώνεται πρώτα στην ποιότητα και τις επιδόσεις, και στη συνέχεια να επεκτείνει την υποστήριξη σε επιπλέον συσκευές, προκειμένου να αξιολογηθεί η απόδοση της τεχνολογίας στην πράξη.

Διαβάστε επίσης: Samsung One UI 6.1: Παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε αυτές τις εννέα συσκευές.