Τεχνητή Νοημοσύνη Galaxy της Samsung: Με τη συνεργασία του Google Cloud

Τεχνητή Νοημοσύνη Galaxy της Samsung: Με τη συνεργασία του Google Cloud
ired.gr

Η υπηρεσία παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης Galaxy AI της Samsung κάνει το ντεμπούτο της στη σειρά Galaxy S24, υποστηριζόμενη από το Google Cloud. Η Samsung θα είναι ο πρώτος συνεργάτης που θα εφαρμόσει τα Gemini Pro και Imagen 2 στο Vertex AI μέσω του cloud στα smartphone της.

Το Gemini επιτρέπει την άριστη κατανόηση, επεξεργασία και συνδυασμό διαφορετικών τύπων πληροφοριών, όπως κείμενο, κώδικας, εικόνες και βίντεο. Οι ενσωματωμένες εφαρμογές όπως οι Σημειώσεις, η Ηχογράφηση φωνής και το Πληκτρολόγιο θα ενισχύονται με τον χρόνο χάρη σε αυτές τις λειτουργίες. Το Gemini Pro θα προσφέρει επίσης σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως ασφάλεια, προστασία δεδομένων και συμμόρφωση με την ιδιωτικότητα, όπως ανακοινώνεται στο δελτίο τύπου.

Διαβάστε επίσης: iPhone 16 Pro: Αναφορές ότι πρόκειται για το πρώτο iPhone με χαρακτηριστικά Τεχνητής Νοημοσύνης από την Apple.

Ο Janghyun Yoon, επικεφαλής του Office Software του Mobile eXperience Business στη Samsung, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την εξοπλισμένη με Gemini Pro σειρά Galaxy S24.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Google Cloud, Thomas Kurian, πρόσθεσε ότι οι προγραμματιστές της Samsung θα επωφεληθούν από την παγκόσμια κλάση, την αιχμηρή απόδοση και την ευελιξία της πλατφόρμας για την παροχή γενετικής τεχνητής νοημοσύνης στους χρήστες της Samsung.

Οι συσκευές Samsung Galaxy S24 με λειτουργικό σύστημα Android θα ενσωματώνουν το Gemini Nano, ένα LLM στη συσκευή. Η λειτουργία αυτή, όπως φαίνεται από τις συσκευές Pixel 8 Pro, παρέχει έξυπνες απαντήσεις σε μηνύματα, βελτιώνει ελαφρώς ασταθή βίντεο και ενισχύει τις νυχτερινές λήψεις.

Διαβάστε επίσης: Η εφαρμογή Microsoft Copilot είναι πλέον διαθέσιμη στο Play Store.