iOS 17.2.1: Πώς να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα σύνδεσης του iPhone σας

iOS 17.2.1: Πώς να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα σύνδεσης του iPhone σας
ired.gr

Στις 19 Δεκεμβρίου, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.2.1, το οποίο, σύμφωνα με την εταιρεία, επιφέρει "σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων".

Αρχικά, η Apple παρείχε περιορισμένες πληροφορίες για την ενημέρωση, αναφέροντας μόνο αυτές στις περισσότερες χώρες. Ωστόσο, δύο ημέρες αργότερα, διαπιστώθηκε ότι στην Κίνα και στην Ιαπωνία, η Apple επεσήμανε ότι η ενημέρωση επιλύει ένα πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας υπό ορισμένες συνθήκες.

Παρόλα αυτά, προέκυψε ότι το iOS 17.2.1 προκάλεσε επιπλέον προβλήματα σε ορισμένα iPhone. Μετά την ενημέρωση, ορισμένες συσκευές αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη σύνδεση με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας τους. Στον ιστότοπο υποστήριξης της Apple, χρήστες iPhone εξέφρασαν ανησυχία για προβλήματα μετά την εγκατάσταση του iOS 17.1.2.

Ένας χρήστης με το όνομα "Hedgehog64" δήλωσε: "Μετά την ενημέρωση του iPhone μου στην 17.2.1, δεν μπορώ πλέον να συνδεθώ στο δίκτυο μου. Δοκίμασα τις επαναφορές χωρίς επιτυχία! Απογοητευτικό. Ενώ είχα εμπιστοσύνη στην Apple και το iPhone εδώ και χρόνια, τώρα αντιμετωπίζω προβλήματα."

Διαβάστε επίσης: iOS 17.2.1: Περιλαμβάνει σημαντικές διορθώσεις για τα iPhone.

Αναφέρονται επίσης ειρωνικές αναφορές από άλλους χρήστες iPhone, υποστηρίζοντας ότι η ενημέρωση που κυκλοφόρησε για να διορθώσει την εξάντληση της μπαταρίας προκαλεί ακριβώς αυτό το πρόβλημα.

Ένας άλλος χρήστης, με το όνομα "vitesh194", ανέφερε: "Μετά την εγκατάσταση αυτής της ενημέρωσης, αντιμετωπίζω προβλήματα θέρμανσης και εξάντλησης της μπαταρίας στο iPhone 15 μου. Υπάρχει κάποια λύση;"

Αυτές είναι μερικές προτάσεις αντιμετώπισης που αναφέρθηκαν από μέλη της κοινότητας:

  • Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου: Πηγαίνετε σε Ρυθμίσεις > Γενικά > Μεταφορά ή Επαναφορά iPhone > Επαναφορά > Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.
  • Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων: Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει πρόσφατα αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας πριν εκτελέσετε αυτή τη διαδικασία. Ακολουθήστε τις οδηγίες παραπάνω, εκτός από το ότι αντί για την επιλογή "Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου" στο τέλος, επιλέξτε να διαγράψετε όλα.
  • Διαγραφή όλων των προφίλ VPN: Πηγαίνετε σε Ρυθμίσεις > Γενικά > VPN & Διαχείριση συσκευής > VPN (κάντε κλικ στο "i" δίπλα στα προφίλ VPN) > Διαγραφή VPN.

Μια εναλλακτική λύση προτείνει την εγκατάσταση του iOS 17.3 beta, προειδοποιώντας όμως ότι οι εκδόσεις beta μπορεί να είναι ασταθείς.

Διαβάστε επίσης: Το ξυπνητήρι των iPhone παρουσιάζει προβλήματα σε όλες τις εκδόσεις iOS, χωρίς εξαίρεση.