Η εφαρμογή Microsoft Copilot είναι πλέον διαθέσιμη στο Play Store.

Η εφαρμογή Microsoft Copilot είναι πλέον διαθέσιμη στο Play Store.
ired.gr

Τα chatbot της τεχνητής νοημοσύνης έχουν ενσωματωθεί οριστικά στην καθημερινότητά μας και είτε μας υποστηρίζουν σε εργασίες είτε αποτελούν μια γρήγορη εναλλακτική λύση στην αναζήτηση μέσω Google.

Τώρα, η Microsoft παρουσιάζει το δικό της AI chat, το Copilot, με την επιδίωξη να καταστήσει πιο προσιτή την εμπειρία χρήσης της στους κατόχους Android. Το Copilot είναι ένα chatbot τεχνητής νοημοσύνης που επιτρέπει την κοινοποίηση ερωτήσεων και την λήψη ανθρώπινων απαντήσεων.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το ChatGPT, θα αντιληφθείτε ομοιότητες τόσο στην εμφάνιση όσο και στη λειτουργία του. Αυτό που ξεχωρίζει το Copilot από τη δωρεάν έκδοση του ChatGPT είναι η σύνδεσή του στο διαδίκτυο. Αντί να παρέχει περιορισμένες ή ξεπερασμένες απαντήσεις, μπορεί να παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης: Έτσι μπορείς να παρακολουθείς τη θέση των χρηστών στις επαφές του Android μέσω του Google.

Το όνομα Copilot είναι νέο, αλλά η τεχνολογία υπάρχει εδώ και καιρό. Η Microsoft πρόσφατα μετονόμασε το chatbot της από το προηγούμενο όνομα Bing Chat σε Copilot. Εκτός από το ανανεωμένο όνομα, παρουσίασε μια αυτόνομη ιστοσελίδα Copilot και τη νέα εφαρμογή του για Android.

Η εφαρμογή Copilot είναι διαθέσιμη στο Play Store σχεδόν μία εβδομάδα τώρα, αλλά μια έκδοση για iOS δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει. Πρόκειται για έναν αποκλειστικό βοηθό συνομιλίας που υποστηρίζεται από τα μοντέλα Open AI GPT-4 και DALL-E 3. Το Copilot είναι επίσης διαθέσιμο στο Edge και στο Bing, αλλά η νέα εφαρμογή Android αποτελεί το πιο εξελιγμένο chatbot της Microsoft μέχρι σήμερα. Είναι δωρεάν και δεν απαιτεί σύνδεση για τις περισσότερες λειτουργίες.

Διαβάστε επίσης: Η δωρεάν εφαρμογή καιρού της Google είναι τώρα διαθέσιμη σε smartphones Samsung και άλλες συσκευές Android.