Το ξυπνητήρι των iPhone παρουσιάζει προβλήματα σε όλες τις εκδόσεις iOS, χωρίς εξαίρεση.

Το ξυπνητήρι των iPhone παρουσιάζει προβλήματα σε όλες τις εκδόσεις iOS, χωρίς εξαίρεση.
ired.gr

Οι αναφορές από χρήστες iPhone που εξαρτώνται από τα smartphones τους για την έναρξη της ημέρας τους αυξάνονται, με πολλές καταγγελίες σχετικά με τη δυσλειτουργία του ξυπνητηριού τους.

Το subreddit iPhone στο Reddit έχει γίνει ένας κόμβος όπου οι χρήστες μοιράζονται τις εμπειρίες τους, αποκαλύπτοντας ότι τα ξυπνητήρια είτε δεν ηχούν καθόλου, είτε η οθόνη του τηλεφώνου ανάβει χωρίς ήχο.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει διάφορα μοντέλα iPhone, ακόμη και παλαιότερες συσκευές. Χρήστες των iPhone XR και της σειράς iPhone 11 έχουν αναφέρει προβλήματα με τα ξυπνητήρια τους. Παρά ταύτα, η δυσλειτουργία δεν φαίνεται να περιορίζεται μόνο στην πρόσφατη ενημέρωση iOS 17.2. Χρήστες στο Reddit αναφέρουν ότι αντιμετώπισαν το πρόβλημα ακόμη και με το iOS 17.

Διαβάστε επίσης: iPhone 16 Pro: Αναφορές ότι πρόκειται για το πρώτο iPhone με χαρακτηριστικά Τεχνητής Νοημοσύνης από την Apple.

Αντιμετωπίζοντας την αυξανόμενη απογοήτευση, οι χρήστες προτείνουν διάφορες λύσεις. Κάποιοι προτείνουν την απενεργοποίηση της λειτουργίας "attention-aware", ενώ άλλοι υποστηρίζουν την απενεργοποίηση του "Standby Mode". Άλλες προτάσεις περιλαμβάνουν την εναλλαγή σε έναν διαφορετικό ήχο ξυπνητηριού ή τη διαγραφή υπερβολικών ξυπνητηρίων, ιδίως αυτών που έχουν οριστεί να ενεργοποιούνται σε σύντομη διαδοχή.

Καθώς οι χρήστες iPhone αντιμετωπίζουν αυτήν την ενόχληση σχετικά με τα ξυπνητήρια, ελπίζουν ότι η Apple θα αντιμετωπίσει γρήγορα το ζήτημα, ιδίως αν προέρχεται από τις ενημερώσεις iOS 17 ή iOS 17.2.

Ως εναλλακτική, οι χρήστες που αναζητούν άμεσες λύσεις μπορούν να δοκιμάσουν τις ποικίλες προτάσεις που παρέχει η κοινότητα για να επαναφέρουν τα ξυπνητήρια των iPhone τους σε αξιόπιστη λειτουργία.

Διαβάστε επίσης: The Elec: Το πρώτο iPhone που θα ενσωματώνει κάμερα UDC αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά το 2026.