iOS 17.2: Κυκλοφόρησε η πιο πρόσφατη αναβάθμιση των iPhones

iOS 17.2: Κυκλοφόρησε η πιο πρόσφατη αναβάθμιση των iPhones
ired.gr

Η Apple παρουσίασε την πιο πρόσφατη ενημέρωση για τα iPhones, κυκλοφορώντας ταυτόχρονα το iOS 17.2, το iPadOS 17.2, το macOS 14.2 Sonoma και το watchOS 10.2.

Η κυριότερη προσθήκη στο iOS 17.2 είναι η καινούργια εφαρμογή Journal, η οποία αποτελεί ένα ημερολόγιο που επιτρέπει στους χρήστες να αναλογιστούν και να εκφράσουν ευγνωμοσύνη. Αντίστοιχα με παρόμοιες εφαρμογές, το Journal παρέχει προτάσεις για καταγραφή δραστηριοτήτων, όπως ταξίδια ή σωματική άσκηση.

Η Apple διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων, αναφέροντας ότι το Journal είναι κρυπτογραφημένο από άκρη σε άκρη, και οι πληροφορίες αποθηκεύονται τοπικά στο iPhone, με τη συγχρονισμό στο iCloud να είναι προαιρετικός. Ο χρήστης έχει επίσης έλεγχο επί των εφαρμογών που χρησιμοποιούνται για τις προτάσεις.

Διαβάστε επίσης: iOS 17.2: Η Apple προσφέρει μια λειτουργία για τις ειδοποιήσεις στα iPhone που αναμέναμε εδώ και καιρό.

Επιπλέον, το iOS 17.2 παρέχει δυνατότητα ορισμού του Action button σε iPhone 15 Pro και Pro Max ως κουμπί γρήγορης μετάφρασης, επιτρέποντας ζωντανή επικοινωνία σε διάφορες γλώσσες.

Η υποστήριξη του προτύπου Qi2 για ασύρματη φόρτιση έρχεται με το iOS 17.2 για τα iPhone 14 και iPhone 13, παρέχοντας ταχύτητα φόρτισης ίδια με το MagSafe των 15W.

Επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα εγγραφής spatial video για τους χρήστες iPhone 15 Pro, νέα χαρακτηριστικά στις εφαρμογές Apple Music, Messages και Weather, καθώς και λειτουργία αυτόματης συμπλήρωσης PDF και άλλων εγγράφων.

Τέλος, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα της εφαρμογής Health μέσω της Siri, ρωτώντας για πληροφορίες όπως ο ύπνος ή τα βήματα.

Διαβάστε επίσης: iOS 17.2 Beta 4: Παρουσίαση όλων των νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων.