iOS 17.2 Beta 4: Παρουσίαση όλων των νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων.

iOS 17.2 Beta 4: Παρουσίαση όλων των νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων.
ired.gr

Η Apple πρόσφατα κυκλοφόρησε την έκδοση iOS 17.2 beta 4, προετοιμάζοντας το έδαφος για την επίσημη έκδοση του iOS 17.2 τον Δεκέμβριο.

Η αναβάθμιση σε iOS 17.2 είναι σημαντική, εισάγοντας πολλές νέες λειτουργίες και αποκαθιστώντας άλλες. Θα είναι διαθέσιμη για όλα τα iPhone στα οποία έχει ήδη εγκατασταθεί το iOS 17, συμπεριλαμβανομένων των iPhone XS και μεταγενέστερων, καθώς και του iPhone SE (2020) και μεταγενέστερων.

Ορισμένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του iOS 17.2 περιλαμβάνουν:

  • Ημερολόγιο: Το ψηφιακό ημερολόγιο σάς επιτρέπει να καταγράφετε τις ημέρες σας και να αναπολείτε φωτογραφίες, βίντεο και άλλες αναμνήσεις. Η διεπαφή είναι απλή και βοηθά στη συγκέντρωση, ενώ μπορεί να σας υπενθυμίζει να καταγράψετε κάποια στιγμή μέσα στη μέρα.
  • Προεπιλεγμένες Ειδοποιήσεις: Οι χρήστες του iPhone τώρα μπορούν να προσαρμόσουν τους ήχους των προεπιλεγμένων ειδοποιήσεων, προσθέτοντας ατομικότητα στην εμπειρία χρήστη.
  • Αλλαγές στο Apple Music: Το Apple Music προσφέρει νέες λειτουργίες, όπως μια προεπιλεγμένη λίστα "Αγαπημένα Τραγούδια" και τη δυνατότητα προσθήκης αυτόματα όλων των αγαπημένων τραγουδιών στη βιβλιοθήκη σας.

Διαβάστε επίσης: 17.1.2: Κατεβάστε άμεσα την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS για τα iPhone σας!

  • Spatial Βίντεο: Τα iPhone 15 Pro Max και iPhone 15 Pro επιτρέπουν την εγγραφή spatial βίντεο, προβαλλόμενα στα Apple Vision Pro headsets με ανάλυση έως 1080p@30fps.
  • Εμπλουτισμένα Μηνύματα: Τα μηνύματα τώρα υποστηρίζουν emoji ελεύθερης μορφής, επιτρέποντας στους χρήστες να εκφράζονται με διάφορα emoji κατά την ανταλλαγή μηνυμάτων.
  • Επαλήθευση Contact Key: Μια νέα λειτουργία επαλήθευσης επαφής στο iMessage επιτρέπει στους χρήστες να επιβεβαιώνουν την ασφάλεια των μηνυμάτων τους.
  • Ενημέρωση Λογισμικού στο Κουτί: Το iOS 17.2 θεσπίζει τη δυνατότητα για ενημέρωση λογισμικού ακόμα και όταν το iPhone είναι ακόμα σφραγισμένο στο κουτί του, επιτρέποντας κρίσιμες ενημερώσεις πριν από το άνοιγμα της συσκευασίας.

Διαβάστε επίσης: iOS 17.2: Η Apple προσφέρει μια λειτουργία για τις ειδοποιήσεις στα iPhone που αναμέναμε εδώ και καιρό.