iOS 17.2: Η Apple προσφέρει μια λειτουργία για τις ειδοποιήσεις στα iPhone που αναμέναμε εδώ και καιρό.

iOS 17.2: Η Apple προσφέρει μια λειτουργία για τις ειδοποιήσεις στα iPhone που αναμέναμε εδώ και καιρό.
ired.gr

Στην πιο πρόσφατη διαθέσιμη τέταρτη beta έκδοση του iOS 17.2, αποκαλύπτεται μια επιθυμητή αλλαγή που οι χρήστες περίμεναν εδώ και αρκετό καιρό, καθιστώντας την εμπειρία χρήσης του iPhone πιο εξατομικευμένη παρά ποτέ.

Συγκεκριμένα, η επερχόμενη αναβάθμιση λογισμικού προσφέρει τη δυνατότητα προσαρμογής του προεπιλεγμένου ήχου για τις ειδοποιήσεις. Στη νέα ενότητα "Default Alerts," που βρίσκεται στο μενού "Sounds & Haptics" των ρυθμίσεων, οι χρήστες μπορούν τώρα να επιλέξουν τον προτιμώμενο ήχο για όλες τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις, εξαιρουμένων αυτών που σχετίζονται με SMS, ηλεκτρονικά μηνύματα και συμβάντα ημερολογίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτοί οι τύποι ειδοποιήσεων μπορούσαν ήδη να τροποποιηθούν σε προηγούμενες εκδόσεις του iOS.

Διαβάστε επίσης: Apple: Παύση στις νέες εκδόσεις iOS και MacOS λόγω bugs

Επιπλέον, η ενημέρωση προσφέρει όλους τους διαθέσιμους ήχους μηνυμάτων ως επιλογές για τον προεπιλεγμένο ήχο ειδοποίησης, αποτελώντας μια ακόμη ένδειξη της αλλαγής στην προσέγγιση της Apple προς την ελευθερία και την παραμετροποίηση στο περιβάλλον του iOS.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη beta έκδοση του iOS 17.2 προσθέτει επίσης μια νέα δυνατότητα για την προσαρμογή του προεπιλεγμένου haptic feedback. Αυτή η προσθήκη ακολουθεί τις προηγούμενες αλλαγές στο σύστημα του haptic feedback σε προηγούμενες εκδόσεις του iOS 17.

Με αυτόν τον τρόπο, η Apple προσφέρει ευελιξία στους χρήστες που ήταν απογοητευμένοι με τις προηγούμενες αλλαγές, επιτρέποντάς τους να επαναφέρουν την προηγούμενη απτική ειδοποίηση ή να την προσαρμόσουν σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις.

Διαβάστε επίσης: iOS 17.1.1: Φέρνει διορθώσεις για τα ζητήματα που παρουσίαζε η ασύρματη φόρτιση.