Apple Music Replay 2023: Η λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη - Πώς να εντοπίσετε τη δική σας λίστα

Apple Music Replay 2023: Η λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη - Πώς να εντοπίσετε τη δική σας λίστα
ired.gr

Σήμερα, η Apple παρουσίασε την εφαρμογή Apple Music Replay για το 2023, παρέχοντας στους χρήστες μια λεπτομερή ανάλυση της μουσικής τους ακρόασης κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι συνδρομητές μπορούν να δούνε τους κορυφαίους καλλιτέχνες, τα αγαπημένα τραγούδια, τα πιο δημοφιλή άλμπουμ, τα είδη μουσικής, καθώς και τις αγαπημένες λίστες αναπαραγωγής και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς για την περασμένη χρονιά.

Οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν το σύνολο της εμπειρίας Apple Music Replay 2023, επισκεπευόμενοι τον ιστότοπο replay.music.apple.com από τη συσκευή τους. Πριν αναζητήσουν λεπτομερείς πληροφορίες, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα προσαρμοσμένο βίντεο με τα κορυφαία στιγμιότυπα της χρονιάς στο πάνω μέρος της σελίδας Replay.

Διαβάστε επίσης: Η υποστήριξη του YouTube Music από το Apple HomePod είναι πλέον επίσημη.

Αυτό περιλαμβάνει στοιχεία όπως ο συνολικός χρόνος ακρόασης, ο κορυφαίος καλλιτέχνης, το δημοφιλές τραγούδι, το αγαπημένο άλμπουμ, και το κυρίαρχο είδος μουσικής. Το βίντεο περιλαμβάνει κινούμενες εικόνες που αντανακλούν στιγμές από την προηγούμενη χρονιά, συνοδευόμενες από τη σχετική μουσική ως φόντο. Ενώ το βίντεο είναι προσβάσιμο και από υπολογιστή, σχεδιάστηκε κυρίως για κινητές συσκευές.

Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να κάνουν κύλιση προς τα κάτω για να εξερευνήσουν επιπλέον ενότητες που περιλαμβάνουν λεπτομερείς αναλύσεις των δημοφιλών άλμπουμ και λιστών αναπαραγωγής από το προηγούμενο έτος. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν τη λίστα αναπαραγωγής Apple Music Replay 2023 στην εφαρμογή Μουσική στο κάτω μέρος της σελίδας.

Η Apple προχώρησε σε αναβαθμίσεις στην εμπειρία αναπαραγωγής μουσικής του Apple Music για το 2023, περιλαμβάνοντας νέα χρωματική παλέτα και κινούμενα σχέδια στο Highlight Reel. Τα ορόσημα τώρα είναι ορατά στο iOS, ενώ τα στιγμιότυπα μπορούν να μοιραστούν απευθείας σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Πέρυσι, η Apple ανανέωσε την εμπειρία του Apple Music Replay με το Highlight Reel και μια σειρά άλλων βελτιώσεων.

Διαβάστε επίσης: Apple Pencil: Με κρυφή θύρα USB-C και άλλα στα $79