Η Apple δεν έχει σκοπό να επαναφέρει το Touch ID στις επερχόμενες εκδόσεις των iPhone.

Η Apple δεν έχει σκοπό να επαναφέρει το Touch ID στις επερχόμενες εκδόσεις των iPhone.
ired.gr

Η Apple εξέτασε το ενδεχόμενο επαναφοράς του συστήματος αναγνώρισης Touch ID στα επερχόμενα μοντέλα iPhone, αλλά, τελικά, αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση στο άμεσο μέλλον.

Η φήμη για την επιστροφή του Touch ID στα iPhone έχει κυκλοφορήσει εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα από την Κίνα, ωστόσο, αυτή η εξέλιξη δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη σειρά iPhone 16.

Διαβάστε επίσης: iPhone 16: Παρουσιάζοντας 16 ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά.

Οι πληροφορίες προέρχονται από έναν ειδικό στο Weibo, με εμπειρία σε ολοκληρωμένα κυκλώματα και ιστορικό στην ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τα σχέδια της Apple. Σε μια πρόσφατη ανάρτηση, εξήγησε ότι το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού που απαιτείται για την κατασκευή των τσιπ για το Touch ID στο iPhone έχει πλέον αποσυρθεί οριστικά.

Υπάρχουν εναπομείνασες μονάδες που χρησιμοποιούνται μόνο για το iPhone SE τρίτης γενιάς. Αυτό υπονοεί ότι η Apple δεν έχει σχέδια να επαναφέρει το Touch ID ως μέθοδο ελέγχου ταυτότητας στο iPhone στο άμεσο μέλλον.

Αναμένεται ότι η Apple θα υιοθετήσει έναν σχεδιασμό πλήρους οθόνης για το iPhone SE τέταρτης γενιάς, επιλέγοντας το Face ID αντί να ενσωματώσει έναν αισθητήρα Touch ID κάτω από την οθόνη, όπως κάνουν πολλοί κατασκευαστές Android.

Διαβάστε επίσης: Φωτογραφία διέρρευσε για την πρωτότυπη μπαταρία του iPhone 16 Pro