Apple Watch SE 3: Όλες οι πληροφορίες για το επερχόμενο οικονομικό έξυπνο ρολόι

Apple Watch SE 3: Όλες οι πληροφορίες για το επερχόμενο οικονομικό έξυπνο ρολόι
ired.gr

Τι περιμένουμε από τον επερχόμενο Apple Watch SE τρίτης γενιάς, γνωστό και ως Watch SE 3, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο; Παρά τις περιορισμένες πληροφορίες που κυκλοφορούν σχετικά με το νέο οικονομικό smartwatch της Apple, υπάρχουν ορισμένα πιθανά χαρακτηριστικά που έχουν αναφερθεί από διάφορες πηγές.

Σύμφωνα με την εταιρεία τεχνολογικών ερευνών Omdia, το Apple Watch SE 3 αναμένεται να υιοθετήσει τον σχεδιασμό του Apple Watch Series 7, περιλαμβάνοντας τα ίδια μεγέθη οθόνης όπως το Series 8. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα είναι διαθέσιμο σε μεγέθη 41mm και 45mm, προσφέροντας σχεδόν 20% μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης σε σύγκριση με το τωρινό Apple Watch SE.

Διαβάστε επίσης: MicroLED Apple Watch: Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2025

Όσον αφορά τις επιδόσεις, το νέο Apple Watch SE 3 αναμένεται να φέρει τον επεξεργαστή S9, βασισμένο στον επεξεργαστή A15 Bionic. Αυτή η αναβάθμιση υπόσχεται 30% ταχύτερες επιδόσεις και 60% περισσότερα τρανζίστορ από τον προηγούμενο επεξεργαστή S8, επιτρέποντας ταχύτερες αποκρίσεις, βελτιωμένες λειτουργίες Siri και αυξημένη ακρίβεια.

Παρότι το Apple Watch SE τρίτης γενιάς μπορεί να μην περιλαμβάνει ορισμένα προηγμένα χαρακτηριστικά υγείας, όπως ο αισθητήρας οξυγόνου στο αίμα, η ECG εφαρμογή ή το chip Ultra Wideband, ενδέχεται να παρουσιάσει βελτιώσεις, όπως γρηγορότερη δυνατότητα φόρτισης, παρόμοια με αυτή του Apple Watch Series 7.

Επιπλέον, το νέο μοντέλο, Apple Watch SE 3, αναμένεται να διατηρήσει ορισμένα χαρακτηριστικά από τον προκάτοχό του, όπως η πίσω θήκη από σύνθετο νάιλον για μείωση του κόστους. Η premium κεραμική πίσω θήκη θα διατηρηθεί για τη βασική σειρά έξυπνων ρολογιών της Apple.

Διαβάστε επίσης: Apple Watch Ultra 2: Γίνεται επίσημο και δείχνει εξαιρετικό!