watchOS 10.1.1: Λύνει το ζήτημα της διάρκειας μπαταρίας στα Apple Watch.

watchOS 10.1.1: Λύνει το ζήτημα της διάρκειας μπαταρίας στα Apple Watch.
ired.gr

Η προσφάτως κυκλοφορηθείσα έκδοση του watchOS, δηλαδή το watchOS 10.1.1, έρχεται για να επιλύσει το πρόβλημα που επηρέαζε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα Apple Watch.

Μετά την εγκατάσταση της προηγούμενης έκδοσης, του watchOS 10.1, αρκετοί χρήστες των Apple Watch παρατήρησαν ότι η μπαταρία τους εξαντλούνταν πολύ γρηγορότερα από το αναμενόμενο, και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης: MicroLED Apple Watch: Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2025

Η Apple αντέδρασε γρήγορα στο πρόβλημα και αναγνώρισε την ύπαρξή του, υποσχόμενη να παράσχει μια λύση. Και αυτό ακριβώς έπραξε με την κυκλοφορία του watchOS 10.1.1. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτή η ενημέρωση "διορθώνει ένα πρόβλημα που μπορούσε να προκαλέσει την ταχεία εξάντληση της μπαταρίας για ορισμένους χρήστες."

Ένας χρήστης είχε αναφέρει ότι το watchOS 10.1 κατέστρεφε την μπαταρία του Apple Watch του, προκαλώντας μια πτώση από 100% σε 50% σε λιγότερο από μία ώρα. Αυτό το πρόβλημα επηρέασε πολλές εκδόσεις των Apple Watch, συμπεριλαμβανομένων των παλαιότερων μοντέλων, όπως το SE, και των πιο πρόσφατων μοντέλων, όπως το Apple Watch Ultra 2.

Διαβάστε επίσης: Apple Watch Series 10: Θα διαθέτουν δυνατότητα μέτρησης αρτηριακής πίεσης και ανίχνευσης υπνικής άπνοιας.