iOS 17.1.1: Φέρνει διορθώσεις για τα ζητήματα που παρουσίαζε η ασύρματη φόρτιση.

iOS 17.1.1: Φέρνει διορθώσεις για τα ζητήματα που παρουσίαζε η ασύρματη φόρτιση.
ired.gr

Η εταιρεία Apple κυκλοφόρησε τις εκδόσεις iOS 17.1.1, iPadOS 17.1.1 και watchOS 10.1.1 για όλες τις συσκευές που υποστηρίζει. Παρατηρείται ότι αυτές οι ενημερώσεις δεν φέρνουν νέες σημαντικές λειτουργίες, αλλά αποσκοπούν στη διόρθωση πρόσφατων σφαλμάτων.

Στο iOS 17.1.1, διορθώνονται προβλήματα όπως η ανεπιτυχής απεικόνιση του χιονιού στο widget κλειδώματος του καιρού. Επίσης, αυτή η ενημέρωση διορθώνει προβλήματα που επηρέαζαν το Apple Pay και άλλες λειτουργίες NFC σε ορισμένα μοντέλα iPhone 15, ιδίως όταν αυτά φορτίζονταν ασύρματα σε ορισμένα αυτοκίνητα, όπως τα πρόσφατα μοντέλα BMW και Toyota Supra.

Διαβάστε επίσης: iOS 17.1: Οι συσκευές iPhone θα εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα απενεργοποίησης τη νύχτα.

Τα προβλήματα προέκυψαν όταν τα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max φορτίζονταν με μικρό αριθμό ασύρματων φορτιστών τηλεφώνων που ενσωματώνονταν σε ορισμένα πρόσφατα μοντέλα BMW και Toyota Supra. Σημειώθηκε ότι για άγνωστους λόγους απενεργοποιούνταν προσωρινά οι λειτουργίες NFC της συσκευής.

Επιπλέον, χρήστες είχαν αναφέρει προβλήματα σχετικά με τη συνδεσιμότητα Wi-Fi και απροσδιόριστους τερματισμούς λειτουργίας συσκευών. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν αυτή η ενημέρωση θα διορθώσει επίσης αυτά τα προβλήματα, καθώς η Apple δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με αυτά στο αρχείο καταγραφής αλλαγών.

Διαβάστε επίσης: Δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα μόνο τα iPhones. Υπάρχουν αναφορές για προβλήματα και σε άλλες συσκευές της Apple.