iPhone 15: Προβλήματα με το Wi-Fi και το ηχείο

iPhone 15: Προβλήματα με το Wi-Fi και το ηχείο
ired.gr

Η Apple κατάφερε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υπερθέρμανσης στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max με την κυκλοφορία του iOS 17.0.3, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν άλλες ανησυχίες που επηρεάζουν τους χρήστες. Σύμφωνα με τον ιστότοπο 9to5Mac, αρκετά iPhone που χρησιμοποιούν το iOS 17 (ειδικά αυτά της σειράς iPhone 15) αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη σύνδεση Wi-Fi, ενώ οι αναφορές για προβλήματα με τον ήχο των iPhone 15 αυξάνονται.

Όσον αφορά το Wi-Fi, σε ορισμένες περιπτώσεις το περιεχόμενο δεν φορτώνει σωστά μέσω Wi-Fi ή η ταχύτητα σύνδεσης είναι πολύ χαμηλή. Πολλοί χρήστες παρατηρούν ότι το Wi-Fi ανταποκρίνεται αργά αρχικά και στη συνέχεια ανακτά τη σύνδεσή του μετά από λίγο, ενώ μερικοί έχουν βρει λύση απλά κλείνοντας και ξανανοίγοντας το Wi-Fi από τη συσκευή τους.

Επιπλέον, υπάρχει αναφορά σε ένα φόρουμ της Apple, όπου ένας κάτοχος του iPhone 15 Pro Max αναφέρει ότι η σύνδεση Wi-Fi αποσυνδέεται κάθε 45 δευτερόλεπτα, παρόλο που δείχνει συνδεδεμένο στο δίκτυο του σπιτιού του. Όταν ελέγχει τις ρυθμίσεις, εμφανίζεται το μήνυμα ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο Internet. Σημειώνει επίσης ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα με τις υπόλοιπες συσκευές στο δίκτυο του σπιτιού του.

Διαβάστε επίσης: iOS 17.0.3: Δοκιμές δείχνουν ότι η υπερθέρμανση των iPhone έχει διορθωθεί.

Όσον αφορά το θέμα με το ηχείο, πολλοί χρήστες εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με την παραμόρφωση του ήχου σε υψηλές εντάσεις. Ένας χρήστης του TikTok με το όνομα MilesAboveTech αποκάλυψε ότι επέστρεψε δύο φορές το iPhone 15 Pro Max στην Apple, η οποία αναγνώρισε το πρόβλημα και αντικατέστησε τη συσκευή και τις δύο φορές, αλλά το πρόβλημα με το ηχείο παραμένει.

Ο MilesAboveTech διαπίστωσε ότι το πρόβλημα με την παραμόρφωση του ήχου εμφανίζεται κυρίως στο επάνω ηχείο όταν η ένταση ξεπερνά το 80%. Μετά από την αντικατάσταση της συσκευής, δοκίμασε διάφορα άλλα μοντέλα της σειράς iPhone 15 στο κατάστημα και αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα με τον ήχο.

Είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιμετωπίσει η Apple αυτές τις προκλήσεις. Η διόρθωση του προβλήματος με το Wi-Fi μπορεί να επιτευχθεί με μια αναβάθμιση του iOS, αλλά το θέμα με το ηχείο ενδέχεται να σχετίζεται με την κατασκευή και να απαιτήσει, ενδεχομένως, διορθώσεις στις μελλοντικές παρτίδες των iPhone.

Διαβάστε επίσης: iPhone SE 4: Θα συμπεριλάβει νέα θύρα USB-C, Action Button, Face ID και άλλα