MicroLED Apple Watch: Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2025

MicroLED Apple Watch: Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2025
ired.gr

Σύμφωνα με τον τεχνολογικό αναλυτή Jeff Pu από την εταιρεία Haitong International Securities, το πρώτο Apple Watch με οθόνη microLED αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2025. Η προηγμένη τεχνολογία αυτής της οθόνης προσφέρει βελτιωμένη φωτεινότητα, αναπαραγωγή χρωμάτων και γωνίες θέασης, δημιουργώντας εικόνες που δείχνουν σαν να είναι "ζωγραφισμένες" πάνω από το γυαλί.

Αναφέρθηκε επίσης πως ένας ενημερωτικός λογαριασμός στο Weibo προέβλεψε ότι η επόμενη σημαντική αναβάθμιση για το Apple Watch Ultra θα περιλαμβάνει την προσαρμοσμένη τεχνολογία οθόνης microLED της Apple. Αρχικά, είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2024, αλλά υπάρχει πλέον ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει στο δεύτερο εξάμηνο του 2025. Το Bloomberg ανέφερε αρχικά το 2024, αλλά η TrendForce προβλέπει το 2026 λόγω προσαρμογών στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Διαβάστε επίσης: Apple Watch Ultra 2: Γίνεται επίσημο και δείχνει εξαιρετικό!

Η οθόνη microLED αναμένεται να είναι 2,12 ιντσών, με αύξηση 10% σε σχέση με το τρέχον Apple Watch Ultra. Η Apple ενδέχεται επίσης να ενσωματώσει αυτήν την τεχνολογία σε άλλες συσκευές, όπως iPhone, iPad και Mac, στο μέλλον.

Αυτή η κίνηση αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Apple για τη βελτίωση των οθονών των προϊόντων της και τη μείωση της εξάρτησής της από τρίτους προμηθευτές, όπως η Samsung.

Διαβάστε επίσης: Το Apple Watch Series 9 αποκαλύφθηκε με πιο γρήγορα τσιπ και νέο ροζ χρώμα