Η Apple κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση του iOS 17.0.2 προκειμένου να διορθώσει ένα σφάλμα μεταφοράς δεδομένων.

Η Apple κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση του iOS 17.0.2 προκειμένου να διορθώσει ένα σφάλμα μεταφοράς δεδομένων.
ired.gr

Η Apple κυκλοφόρησε τις εκδόσεις iOS 17.0.2 και iPadOS 17.0.2, προσφέροντας διορθώσεις για σφάλματα και βελτιώσεις στα iPhone και iPad.

Αυτή η ενημέρωση επιλύει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να εμποδίσει τη μεταφορά δεδομένων από ένα άλλο iPhone κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Αυτό το πρόβλημα είχε προκαλέσει δυσκολίες σε χρήστες που αγόρασαν ένα νέο iPhone 15 την προηγούμενη εβδομάδα.

Η διάθεση των iOS 17.0.2 και iPadOS 17.0.2 ακολουθεί την κυκλοφορία των iOS 17 και iPadOS 17 από την Apple την προηγούμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: iOS 17: Αρκετά τα προβλήματα μετά την αναβάθμιση

Το iOS 17 φέρνει πληθώρα βελτιώσεων στα iPhone, συμπεριλαμβανομένων αναβαθμίσεων στις εφαρμογές FaceTime, Μηνύματα και Τηλέφωνο, νέες δυνατότητες στο AirDrop και το StandBy, καθώς και έναν νέο τρόπο προβολής πληροφοριών όταν το iPhone είναι απενεργοποιημένο και φορτίζεται. Επιπλέον, προσθέτει διαδραστικά widget και πολλές άλλες βελτιώσεις.

Όσον αφορά το iPadOS 17, αυτό είναι διαθέσιμο για τα iPad (6ης γενιάς και μεταγενέστερα), το iPad mini (5ης γενιάς και μεταγενέστερα), το iPad Air (3ης γενιάς και μεταγενέστερα), το iPad Pro 12,9 ιντσών (2ης γενιάς και μεταγενέστερα), το iPad 10,5 ιντσών Pro και το iPad Pro 11 ιντσών (1ης γενιάς και μεταγενέστερα). Αυτή η ενημέρωση ενσωματώνει πολλές από τις νέες δυνατότητες που εισήχθησαν στο iOS 17, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών ενημερώσεων για τα Μηνύματα, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας εμπειρίας με αυτοκόλλητα, και τώρα οι χρήστες μπορούν να αφήνουν μηνύματα βίντεο και ήχου στο FaceTime.

Διαβάστε επίσης: iOS 17.0.1: Έρχεται με σημαντική ενημέρωση ασφαλείας.