iPhone 15: επιτρέπει μια χρήση που μάλλον δεν περιμένατε

iPhone 15: επιτρέπει μια χρήση που μάλλον δεν περιμένατε
ired.gr

Τα νέα μοντέλα iPhone 15 συνοδεύονται πλέον από θύρα USB-C, ανοίγοντας νέες δυνατότητες σε διάφορους τομείς. Σήμερα, παρατηρήσαμε ότι είναι πλέον εφικτό να συνδέσετε ένα καλώδιο Ethernet στο iPhone 15 χρησιμοποιώντας έναν αντάπτορα. Είναι αυτονόητο ότι δοκιμάσαμε αμέσως αυτήν την δυνατότητα στη δική μας συσκευή iPhone 15.

Λόγω του γεγονότος ότι είχαμε έναν αντάπτορα USB-A στη διάθεσή μας, χρειαστήκαμε να συνδέσουμε το καλώδιο Ethernet μέσω ενός δεύτερου αντάπτορα USB-A σε USB-C. Η σύνδεση πραγματοποιήθηκε αμέσως, αν και δεν λάβαμε καμία ειδοποίηση από τη συσκευή που να επιβεβαιώνει ότι ήταν συνδεδεμένη στο δίκτυο μέσω Ethernet.

Απενεργοποιήσαμε στη συνέχεια τα δεδομένα και τη σύνδεση Wi-Fi και πραγματοποιήσαμε ένα speedtest. Προς μεγάλη μας έκπληξη, η σύνδεση λειτούργησε άψογα και κατάφερε να ανταποκριθεί στην πλήρη ταχύτητα της γραμμής μας.

Διαβάστε επίσης: Πόσο γρήγορη είναι η USB-C στα iPad και Mac;

Καθώς αυτή η χρήση δεν είχε προηγουμένως προσδιοριστεί στο μυαλό μας, αμέσως μετά δοκιμάσαμε το ίδιο πράγμα με ένα Xiaomi 13 Pro, με τη συσκευή να εμφανίζει μια ένδειξη στην πάνω δεξιά γωνία που επιβεβαιώνει ότι είχε συνδεθεί σε δίκτυο. Και στο Android, η σύνδεση λειτούργησε ομαλά!

Και στις δύο περιπτώσεις, η σύνδεση που επιτύχαμε ήταν η μέγιστη δυνατή την συγκεκριμένη ώρα από τη γραμμή μας, και αναμφίβολα πιο σταθερή και αξιόπιστη από οποιαδήποτε σύνδεση Wi-Fi. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να έχεις ένα καλώδιο που κρέμεται από το κινητό σου, αλλά οι επιδόσεις και η αξιοπιστία της σύνδεσης δικαιολογούν αυτήν τη μικρή αναστάτωση.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει το ζήτημα του casting προς την τηλεόραση για την προβολή περιεχομένου, ενώ υπάρχουν επίσης πολλές άλλες χρήσεις που μπορούμε να φανταστούμε. Πλέον, μπορούμε να μεταφέρουμε αρχεία από το κινητό μας προς το NAS του γραφείου χρησιμοποιώντας αυτήν την δυνατότητα!

Διαβάστε επίσης: iPhone 15 Pro: Μάθαμε τι θα κάνει αυτό το ΝΕΟ κουμπί!